Роксана призна: Изневерявала съм много пъти!

Роксана призна: Изневерявала съм много пъти!
5 (100%) 2 votes

Роксана не е била вярна на мъжа си, но все пак прекара с него 13 години!

Ромската певица Роксана се изповяда пред Кристина Патрашкова. От 2 седмици фолк дивата вече е необвързана и така се чувства много по-добре. Изпълнителката на „Пайнер“ е щастлива, че е успяла да се измъкне от един брак без любов. Оказва се обаче, че за краха помежду им не е виновен само мъжът ѝ, защото изневерите във връзката им са били взаимни, научи Kliuki.bg.

Роксана

Роксана

„Стигало се е до изневери, няма да го крия. Винаги ме е дразнело, че когато той е узнавал, не говореше с мен, а мълчеше. Защо? Ясно е, че щом изобщо се е стигнало до една изневяра, ще има втора, трета и още. Когато търсиш любов другаде, значи не обичаш човека, с когото си.“ – сподели Роксана в „Папараци“.

По думите ѝ се разбра, че тя не е била жертва на някакъв физически тормоз, но е имало психически. Мъжът ѝ не е искал да имат общо дете, поради което певицата е правела многократно аборти.

„Била съм много пъти бременна от него, но той все ми казваше, че не е готов. Така и не стана готов. Сега осъзнавам, че може би не е искал да има дете от мен.“ – каза още Роксана.

Припомняме, че една от бременностите на фолк дивата стана ясна по време на „Къртицата“ преди 2 години. Тогава певицата напусна шоуто доброволно, а продуцентите Иван и Андрей се смилиха над нея и не ѝ поискаха неустойка. Впоследствие обаче Роксана изгуби бебето си.

В момента певицата на „Пайнер“ е свободна. Тя призна, че чака любовта, но още не я е срещнала. Щастието ѝ обаче е наистина голямо, зашото е излязла от 13-годишната си връзка. Въпреки че преди 4 години вдигна пищна сватба, всъщност Роксана не се е омъжила по законен път, а просто е направила тържество.

„В един момент си казах, че ако утре ме блъсне кола, аз ще умра до човек, когото не обичам. Стига толкова, край!“ – отсече ромската певица.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар