Гаджето на Грахич побесня, ще му я вземе ли Годжи?

Гаджето на Грахич побесня, ще му я вземе ли Годжи?
5 (100%) 1 vote

Цветелина Грахич отново ще попадне в близка ситуация с Георги Милчев!

Кристиян Шаламанов не е останал изобщо доволен, че половинката му ще прекара два дни с бившия си възлюбен и свой колега. Цветелина Грахич ще замине заедно с Годжи за Лондон след няколко дни, където двамата ще забавляват посетителите на български ресторант там. Това обаче значи нощувка в хотел, което не се понравило на мюсюлманина.

Цветелина Грахич някога беше в прегръдките на Годжи, ще се повтори ли това в Лондон?

Цветелина Грахич някога беше в прегръдките на Годжи, ще се повтори ли това в Лондон?

Музикантът се страхувал, че когато останат насаме, между тях може да пламне старата искра и да се стигне до изневяра на певицата спрямо него. Опасенията му се засилвали и от факта, че преди 2 години именно той беше от другата страна и Цвети изневеряваше на Годжи с него.

Георги и Грахич трябва да бъдат в английската столица на 1 юли, което значи, че най-вероятно ще отсъстват от „Шоуто на Слави“ в петък, а може би и в четвъртък. Двамата не са били на съвместно участие от близо година. При последното си посещение на Лондон пяха за всички влюбени, тъй като тогава беше 14 февруари.

Този път идеята е Георги и Цвети да забавляват посрещащите Джулай морнинг. Именно от подобна романтична обстановка се опасявал Кристиян Шаламанов, който като всеки мюсюлманин бил много ревнив.

Припомняме, че Цветелина Грахич вече веднъж се изгаври с Годжи, след като му сложи рога именно с Крис. Това се случи веднага след съвместното им турне в САЩ през 2014 г. Китаристът го прие тежко, но се говори все по-усилено, че той така и не забравил за певицата и продължил да я желае страстно, дочу Kliuki.bg.

Големият шанс на Годжи да си я върне ще бъде само след дни на английска земя. Двамата ще прекарат наистина много време заедно, понеже ще пропътуват разстоянието със самолет, а после ще отседнат в общ хотел. Със сигурност Кристиян се надява да не вземат и обща стая.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар