Бременната щерка на Илиана Раева хвърли бомбата с решението си! (още подробности)

Бременната щерка на Илиана Раева хвърли бомбата с решението си! (още подробности)
4.3 (85%) 4 votes

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Виолета е бременна в шестия месец!

Бременна в шестия месец е дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков. Виолета Сиракова е по-малката от двете щерки на звездното семейство, но явно тя първа ще свие гнездото си.

Бъдещият татко в лицето на футболиста Георги Коруджиев, е на върха на щастието като дори отказа да преподпише договора си с отбора в Унгария, където играеше доскоро.

Илиана Раева

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков се премести да живее в дома на мама и тате, ще ражда в родината си

Той се е съобразил изцяло с решението на половинката си Виолета, която сюрпризира родителите си, че иска да роди в България. Нещо повече – докато благоверният й подписа договор с родния отбор „Монтана“, съкровището на Илиана Раева се премести да живее при мама и тате.

Виолета Сиракова обитава разкошното имение на родителите си, а сестра й Славея Сиракова е редовно при нея, за да я глези и помага в бременността.

Не е ясно само как приема този факт бъдещият зет Георги Коруджиев, тъй като стара истина е, че младите семейства трябва да живеят отделно и самостоятелно, а не под опеката на родители.

„Илиана Раева може да е златно момиче и прекрасна съпруга на Наско Сираков, но определено не е лесна. Камо ли със зет или снаха. Дано се разбират добре с Георги, но подозираме, че щастливото им съвместно съжителство няма да продължи дълго. Дано поне младите да успеят да се задържат заедно и сплотени, и да нямат скандали един с друг, заради възрастните“, коментират ситуацията близки до обкръжението на Илиана Раева.

Към днешна дата Раева е на море в Гърция със съпруга си, откъдето не спира да изпраща пожелания и молби за оздравяване на художествената гимнастичка Цветелина Стоянова.

За същото се моли и цяла България, която потъна в сълзи след страшната трагедия със златното ни момиче.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бременната щерка на Илиана Раева хвърли бомбата с решението си! (още подробности)”

  1. жужи

    юни 27. 2016

    Какво ли дете ще роди тази жена , щом се е включила в кампанията на майка си да пише хвалебствия по адрес на Раева в коментарите под статиите .

Добавете коментар