Скандал: Мръсните тайни на звездите от „София Ден и Нощ“ шокираха зрителите! (разкрития)

Скандал: Мръсните тайни на звездите от „София Ден и Нощ“ шокираха зрителите! (разкрития)
4.8 (95%) 4 votes

Звездите от сериала „София Ден и Нощ“ далеч не са толкова прекрасни и невинни, колкото ни ги представят!

„София Ден и Нощ“ може да се радва на завиден рейтинг, но не е ясно докога. Защото зрителите останаха потресени от истините и мръсните тайни на любимците си, превърнали се в звезди за една нощ.

Разбира се, не всички глави ще паднат под ножа, но едни от основните персонажи в сериала и актьорите, които ги изпълняват, буквално скандализираха.

София Ден и Нощ

Звездите от „София Ден и Нощ“ крият своите срамни и мръсни тайни

Първи от тях е Димитър Илков, който играе Дани от „София Ден и Нощ“. Докато момичетата въздишат по него и стискат палци да се събере с любимата си Рая, то малцина знаеха, че Илков се е подвизавал в средита на елита като любовник на чалга звезди.

Най-скандална е аферата му с Есил Дюран, която приключила набързо, след като съпругът й научил за предателството. Дани от „София Ден и Нощ“ обаче вече си бил изиграл картите и успешно навлязъл във ВИП зоната.

Другият със скандална слава е Митака или Кристиян Кирилов. Той го раздавал едновременно любовник на мъже и на жени като през леглото му преминали не един и двама баровци и от двата пола. За Кристиян се говори, че дори заработвал свежи пари в Дубай като предлагал ласките си на свръх богати мъже.

Не е нужно да коментираме и Марио от „София Ден и Нощ“ или по-точно Адриан Зурков. Досущ като героя си във филма, Адриан не се задържал с едно момиче за повече от вечер или две, а страстта му към хазарта била пословична.

За да не каже някой, че на пангала са само мъжете, няма как да не си припомним и Поли в лицето на Александрина Янкова. Скандалната блондинка дори предизвика бой на снимачната площадка, когато гаджето й ММА боец се нахвърли върху неин колега. Просто, защото Поли имала любовна роля с въпросния мъж.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар