Колегите му втрещени: Виж какво се случва в дома на Иво Сиромахов! (неочаквани разкрития)

Колегите му втрещени: Виж какво се случва в дома на Иво Сиромахов! (неочаквани разкрития)
4 (80%) 2 votes

Иво Сиромахов си намери майстора най-сетне, а колегите му го взеха за мезе!

Неочакван обрат настъпи в живота на сценариста Иво Сиромахов. След като от дълрго време насам той се взимаше едва ли не за месия и за дясната ръка на шефа си мъжкар Слави Трифонов, то съдбата му погоди лоша шега.

По-скоро не съдбата, а жена му в лицето на съдбата. Зорница май е решила да покаже на половинката си кой командва парада и от известно време насам е превърнала живота му в битов ад.

Иво Сиромахов

Иво Сиромахов шашна колегите си, изведнъж се превърна в домакиня за пример – само, за да си върне жената Зорница

Припомняме, че Иво Сиромахов и Зорница бяха разделени и дори упорито се говореше за развод. Дамата не успя да свикне с вечните отсъствия на мъжа си и това, че дори, когато си е у дома, пак продължава да работи и да се прави на постоянно зает.

Зорница приела молбите на Иво Сиромахов да се върне при него, но само ако той изпълни условията й. А те са повече от убийствени за всеки мъж. Иво трябва да пазарува, да чисти, да мие чиниите и изобщо да се занимава с домакинската работа, за да може и благоверната му да се почувства човек.

Противно на очакванията на всички, сценаристът склонил глава пред съпругата си и от известно време насам шашка всички в квартала, където живее.

„Ти да видиш не можел ли известен мъж да домакинства вкъщи?! Всеки ден го гледаме Иво Сиромахов как ходи в магазина и купува не само хранителни продукти, но и препарати за пране, омекотители и дори женски принадлежности на Зорница. Направо не можем да го познаем“, разказват източниците.

Явно щастлив от благоволението на Зорница, Иво дори не се трогвал, когато Слави Трифонов и момчетата от Ку-ку бенд го бъзикали, че се е превърнал в същински мъж под чехъл.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар