Прелестна: Виж щерката на Гала по бански! (Мари подпали мъжете – горещи снимки)

Прелестна: Виж щерката на Гала по бански! (Мари подпали мъжете – горещи снимки)
5 (100%) 2 votes

Мари Будева – дъщерята на Гала, се превърна в истинска знойна мацка!

Водещата Гала има стотици поводи за гордост с единствената си дъщеря Мари Будева. Момичето отдавна доказа, че е надарено със завиден интелект и морал, различавайки се коренно от повечето си съвременни връстници.

След като завърши с отличие средното си образование, щерката на Гала се превърна в една от най-стилните и красиви абитуриентки. Днес обаче тя шашна всички и изпоти мъжете с нещо неочаквано от нея – Мари показа, че вече е истинска жена.

Гала

Щерката на Гала е истинско съкровище

Снимки по бански на младата красавица оставиха с отворени усти всички, които гледаха на нея още като на дете. Определено Мари Будева може да е всичко друго, но не и хлапе. Тя вече е направо гореща мацка, която слага в малкото си джобче прехвалените и доста глуповати моделки и плеймейтки.

Припомняме обаче, че дъщерята на Гала не си търси мъж (за жалост на мераклиите). Девойката е лудо влюбена в своя приятел, който се оказа не друг, а самият син на Джуджи. Така Гала и Джуджи май са на път да се сродят, стига връзката на Мари и Константин да продължи и занапред.

Заради него именно Мари Будева се отказа от следването си в чужбина, което силно зарадва майка й Гала. В деня на абитуриентския бал на чедото си, блондинката проля сума ти сълзи за това, че детето си отива.

Мари Будева по бански - гледката изпоти мъжете

Мари Будева по бански – гледката изпоти мъжете

Е, явно още не е дошъл този момент, защото детето зарадва мама, че си остава у дома – демек в столицата. Мари обаче също така притесни родителката си с решението най-сетне да порасне и да се премести да живее заедно с гаджето си.

Убийствена мацка, но за жалост, вече е заета

Убийствена мацка, но за жалост, вече е заета

Двамата ще делят един покрив като истинска двойка, живееща на семейни начала. Дали богатите им родители ще дават по едно рамо, или младите ще държат да се оправят сами, това предстои да стане ясно занапред.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Прелестна: Виж щерката на Гала по бански! (Мари подпали мъжете – горещи снимки)”

 1. ив

  юни 27. 2016

  Тая като майка си ще разтури доста къщи Тя крушата не пада по-далеч от дървото .Стари новини и снимки.

 2. Натали

  сеп. 17. 2016

  Това,че се е снимала по бански за мен НЕ означава ,че е гола недейте да преовиличавате !!

 3. ия

  сеп. 20. 2016

  Хубавичка е , но що за глупави идеи има в главата си , да не ходи да следва в чужбина и да се събира да живее с някого на 19 гд ?!

Добавете коментар