Шок разкрития: Истината за Васил Найденов и Драго Чая отврати всички! (снимки + подробности)

Шок разкрития: Истината за Васил Найденов и Драго Чая отврати всички! (снимки + подробности)
5 (100%) 1 vote

Васил Найденов и Драго Чая засечени в опасна близост, новината потресе всички!

Какво се случва между Васил Найденов и Драгомир Драганов, познат повече като Драго Чая – този въпрос си задават всички фенове на Кеца, които останаха потресени и дори отвратени от разкритията, залели пресата преди дни.

А именно – оказа се, че между двамата е пламнала опасна близост, инициирана от Драго Чая. Ориентацията на последния е спорна от години, докато за Васил Найденов се знае, че има дългогодишна връзка със своя импресарио Ивайло.

Васил Найденов

Васил Найденов и Драго Чая в опасна близост – разкритията шокираха всички и особено импресариото Ивайло

Какво ли ще каже Ивайло и как ли е реагирал обаче на факта, че към любимия му мъж отчаяно драпа друг. Близки до обкръжението на Васил Найденов разкриха, че Драго Чая решил да се отърка мощно в известния певец, за да си уреди финансите за години напред.

След като приятелството му с Лили Иванова рухна с гръм и трясък, Чая разчита главно на своите приятели от Ритон. Катя и Здравко обаче не могат да му донесат ползите и изявите, които той мечтае. Затова и се наложило да се приближи истински до Васил Найденов.

„Драгомир е свикнал да го играе водещ на концертите на големи наши изпълнители и да си прибира тлъсти пачки само, за да каже пет приказки, събрани в две изречения. Васил се радва на наистина голям зрителски интерес и доста участия, затова и Чая се лепна за него. Лошото обаче е, че се опитва да играе не само професионално, но и по интимната струна на Кеца“, коментират запознати.

Близки до Найденов са убедени, че Васко за нищо на света не би погледнал на Драго Чая по друг начин, освен като на познат или своего рода колега, но знае ли се какво може да стане… Изненадите никога не са изключени – това поне е сигурно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар