Мръсната тайна на Рени лъсна: Ето го любовникът, заради когото се разведе! (скандални разкрития)

Мръсната тайна на Рени лъсна: Ето го любовникът, заради когото се разведе! (скандални разкрития)
5 (100%) 6 votes

Рени Гайтанджиева е лъгала, че съпругът й Борис я е тормозил и се е държал гадно с нея!

Голямата лъжа на турбо чалгарката Рени излезе наяве. След като месеци наред ореваваше орталъка с разкази за проваления си брак с по-младия от нея Борис и това как животът й с него бил ад, истината лъсна.

А тя е, че Рени Гайтанджиева се е развела не заради прегрешения на мъжа си, а заради своите собствени. Оказа се, че 47-годишната фолкаджийка си имала любовник в Мадрид. Това е мъжът от снимката, с когото Рени така сладко се е гушнала.

Рени

Ето го любовникът на Рени – Иво от Мадрид

Въпросният мачо е българин и се казва Иво. Той държи нашенска кръчма в Испания, в която редовно отскачат чалгарки, надяващи се да припечелят някое евро в повече. Тъкмо там Иво срещнал пищната Рени и не след дълго двамата вече се търкаляли в чаршафите – без да им дреме, че тя е още семейна.

„Рени заряза Борис, защото започна да обеднява. Тя е хитра лисица и доста бързо се усети накъде духа вятъра. Вместо да й се налага да търпи лишения и да си брои стотинките, тя избра богатия Иво, чиято кръчма е пълна с българи всеки ден. Така се пренасочи и вече не крие връзката си с него. Но няма как да я виним много, защото самата тя едва ли някога повече ще бъде на върха. Кариерата й умря тотално“, коментират близки до обкръжението на фалкаджийката.

Запознати обаче не спират да винят певицата за това, че е изопачила истината и е очернила името на мъжа си Борис, въпреки че самата тя е тази, която е предала брака и клетвите им.

Явно на Рени хич не й дреме за хорските приказки. Тя продължава да посещава Мадрид и да пее в кръчмата на любовника си като не прибира пари за участие, а събирала по пет евро за вход от посетители, плюс бакшишите, които подпийналите мераклии ще бутнат в пазвата й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар