Сензация: Това видео с Никол Шерцингер взриви мрежата! (Виж какви ги върши Гришовица)

Сензация: Това видео с Никол Шерцингер взриви мрежата! (Виж какви ги върши Гришовица)
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер показа, че може и да гони 40-те, но още е огън момиче!

Григор Димитров явно добре се е ориентирал с Никол Шерцингер. Да, певицата може и да е доста по-голяма от него и да гони 40-така, но със сигурност е огън момиче – в пъти повече от студената Мария Шарапова.

Така коментират всички, особено след излизането на последното видео с Никол Шерцингер, което взриви мрежата. Там смуглата красавица е член на журито в Х Фактор и направо скри шапката на екипа и участниците.

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер доказа, че е по-луда и от младо гадже – Гришо определено е късметлия с нея

Никол Шерцингер едва не си глътна дъвката, когато на сцената излезе младо момче, с претенции за бъдеща поп звезда. Той заяви на журито, че е създал собствена песен, която ще се превърне в хит на лятото.

Помолен да я представи, хубавецът запя и заигра така, че ако беше у нас, със сигурност щеше да бъде отстранен още на първата минута. Но Саймън Кауъл и Никол Шерцингер не само не му посочиха изхода, но и дори затанцуваха с него.

Точките, разбира се, обра гаджето на Гришо, което се изправи и започна усилено да ръкомаха и да кълчи кълки в ритъма на музиката на младия талант. А накрая дори се качи на масата, за да бъде шоуто наистина пълно.

„Никол си е такава – вятър я вее, но е много емоционална и темпераментна. Григор Димитров едва ли ще й устои на енергията, макар че е толкова по-млад. Има на какво да се учи от нея, а не само селфита да прави“, коментират потребители в мрежата.

А някои дори вече упорито питат няма ли Гришо и Никол да се замислят за сватба и евентуални дечица. Не, че нещо, но биологичният часовник на Шерцингер все по-усилено тиктака и може би самата тя скоро ще напъне любимия да я „опраши“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар