Махленска свада: Галена отврати феновете с тези грозни думи!

Махленска свада: Галена отврати феновете с тези грозни думи!
4.4 (88%) 5 votes

Галена размаза феновете си

Галена грозно заклейми бившите си почитатели.Певицата отврати феновете си с тези грозни думи, удари дъното. Крехката изпълнителка се превърна в екшън герой и то от лошите, в лъскав столичен клуб. Там гласовитката от Смядово била на участие и се натъкнала на бившите си почитатели, които се превърнали в нейни врагове.

Клиентите в заведението станали свидетели на махленската свада, разиграла се между поп фолк дивата и тримата й екс фенове.

Фолкаджийката ги заплашила искрено, че ще ги насили, ако не спрат да тиражират по медиите грозни небивалици по неин адрес. Тримата –Валентин Рангелов, Веселин Любенов и Тодор Петров разкрили интересни случки за личния живот на певицата. Те заявили, че да я засичали на интимна вечеря с автомобилния състезател Илия Царски в крайпътен хотел. Двамата се държали доста провокативно и след като се нахранили в ресторанта, не тръгнали от хотела, а се качили горе, в стаята, разказвали още тримата младежи.

Клюката така вбесила чалга звездата, че тя побързала да пусне контра аргумент. Моментално качила на страницата си във Фейсбук снимка със съпруга си и техния син Стефан. Така искала да докаже, че е вярна на Гальо Вафлата и изобщо не става дума за изневяра.Но случката не приключила дотук. Валентин не се стърпял и отправил поздрав към майка й, което още повече вбесило поп фолк изпълнителката. Тя веднага звъннала на мъжа си и се оплакала от групичката.

„Чалга певиците пощуряха! Галена са разкрещя и ни заплаши с Галин, че щял да ни разнищи! Глория пък отказа да се снима с нас. Дори подала жалба в полицията, че сме я тормозели”, коментират тримата авери.

Галена е бясна на бившите си фенове

Галена е бясна на бившите си фенове

„Да не са ставали известни, а да са стояли на село”, продължил в същия дух да нарежда Вальо. Групичката е удивена от избухливостта на Галена. Те недоумяват с какво точно певицата ще ги „изнасили” , понеже за целта й е необходим колан с изкуствен жезъл, за да изпълни заканата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Махленска свада: Галена отврати феновете с тези грозни думи!”

  1. Кристина

    юли 18. 2016

    Всички знаем държанието на галена. Но небива така да се държат феновете с нея. Нормално е да се защитава.

Добавете коментар