България гърми с гнусни разкрития: Забранена любов изправила Илиана Раева срещу Цвети! (шокът е огромен)

България гърми с гнусни разкрития: Забранена любов изправила Илиана Раева срещу Цвети! (шокът е огромен)
3.7 (73.33%) 3 votes

Трагедията с Цвети Стоянова вади на бял свят все повече разкрития!

Все повече неочаквани от никого и дори брутални разкрития вади наяве страшната трагедия с Цвети Стоянова. Златното ни момиче се превърна в най-обсъжданата тема у нас след опита си за самоубийство.

И макар че тя вече се възстановява, и не след дълго ще може сама да разясни истината, България се разтресе от поредната история, разказана от близки до Цветелина източници.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова и Георги Коруджиев били влюбени, разкриха източници пред Галерия

Пресата буквално гръмна с версията, че една забранена любов е довела до фаталния скок на Цвети Стоянова от шестия етаж. И тази забранена любов е между Цветелина и годеника на Виолета Сиракова. Футболистът Георги Коруджиев, който към днешна дата чака първото си дете от дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, хлътнал до уши по Цветелина Стоянова.

Искрата била взаимна, но бдителната шефка на Федерацията по художествена гимнастика моментално забелязала какво се случва и превърнала живота на Цвети Стоянова в ад, съобщава вестник „Галерия“, осведомен от свои източници.

По думите им, Илиана Раева дала всичко от себе си, за да спре любовта между Цвети и Георги още в зародиш, а самият Коруджиев избрал сигурността, богатството и връзките на известната фамилия, пред това да чертае неясно бъдеще с красивата гимнастичка.

Дали в това има нещо вярно, или са поредните спекулации на хора, целящи да навредят на имиджа на Илиана Раева, ще стане ясно занапред. Дотогава хубавата новина поне е, че към момента Цвети Стоянова се възстановява с всеки изминал ден като по нея нямало и една счупена кост.

Лекарите определят това като истинско чудо и безспорната намеса на Бог, защото през цялата си практика не били виждали подобен случай. Макар че момичето е контактно, то ще остане в Пирогов още един месец, за да може медиците да следят състоянието й и да предотвратят евентуални проблеми с вътрешните й органи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар