Сензация: Бойко Борисов и бившата му жена са отново заедно! (снимките взривиха пресата)

Сензация: Бойко Борисов и бившата му жена са отново заедно! (снимките взривиха пресата)
4.3 (85%) 4 votes

Бойко Борисов се събра с бившата си съпруга Стела Георгиева!

Премиерът Бойко Борисов отново е на топа на жълтите вестници с новината, че след толкова години раздяла, той най-после отново се събра с първата си съпруга.

Да, Стела Георгиева и Бойко Борисов пак са заедно. За жалост на мнозина обаче, не като интимни партньори, а просто като баба и дядо на внучето им Бойко младши.

Бойко Борисов

Бойко Борисов, бившата му жена и дъщеря им отново заедно

Майката на Венета Борисова си дойде в родината, за да се запознае с първородния си внук, тъй като не присъства нито на раждането му, нито на обичая за първата погача. Не желанието възпря Стела, а работата й в САЩ, която бе невъзможно да напусне.

Пет месеца по-късно обаче майката на Венета Борисова се върна в България, за да прегърне внучето си и буквално не се отдели от него. Бабата щастлива разхождала мъника из Банско, а снимките й с него предизвикаха същинска сензация.

По-любопитна за всички обаче бе срещата на Бойко Борисов и Стела, която – може би за жалост на клюкарите, преминала повече от приятелски и сърдечно. Дори Стела Георгиева останала за известно време в дома на бившия си съпруг, с когото днес се разбира далеч по-добре от преди.

„Двамата не са били така сговорни дори по време на брака си. Това, че всеки си пое по пътя и фактът, че имат прекрасна дъщеря, а сега и внуче, някак си ги сближи. Те забравиха всичко негативно и дребните глупости, за които преди са спорели. Разбират се чудесно и се смеят много заедно“, разкриват близки до семейството на премиера източници.

Баба Стела най-после се запозна с първото си внуче и го гушна

Баба Стела най-после се запозна с първото си внуче и го гушна

Стела Георгиева отлетяла обратно за Америка преди броени дни, но се „заканила“, че съвсем скоро ще опита да се върне пак. А и тя няма търпение да разбере кога Венета ще си дойде у дома в САЩ, за да може да се грижи за внучето си 24/7.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар