Ужас: Страшна истина за родилката Радина Кърджилова вцепени близките й! (Деян Донков в несвяст)

Ужас: Страшна истина за родилката Радина Кърджилова вцепени близките й! (Деян Донков в несвяст)
3 (60%) 2 votes

Радина Кърджилова шокира семейството си само дни след раждането!

Броени дни след раждането на първото си дете, което кръсти на баща си Христо, актрисата Радина Кърджилова направи нещо немислимо. Семейството й е в шок, а Деян Донков буквално изстина.

Оказа се, че младата майка напълно е изтрещяла и вместо да стане далеч по-благородна, проявила крайна злоба. Радина Кърджилова директно изгонила първородния син на Деян Донков от актрисата Анастасия Ингилизова, пише Пик.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова постъпи страшно егоистично към сина на Деян Донков, той не може да повярва на ушите си

Родилката забранила на любимия си да води момчето в дома им, защото било твърде буйно и палаво, и не го искала около бебето си. „Изморена съм от раждането и не смятам, че Деянчо има място тук. Той само ще ми пречи, а грижите за бебето са много. Има време да го вижда, но няма да е сега“, изстреляла Радина Кърджилова.

Думите й съсипали Деян Донков, който в момента е едновременно щастлив, че стана татко за втори път, но и крайно нещастен заради болката на първото си дете.

Деянчо не спирал да говори как иска да гушне братчето си и да се грижи за него. Той едва имал търпение да дочака Радина и бебето да бъдат изписани от болницата, за да се приберат и да ги посети. А сега се оказва, че няма да има тази възможност.

Решението на Кърджилова потресе близките й, които се опасяват, че постъпката й може за пореден път да я скара с Деян Донков, но този път разривът им да бъде фатален.

„И Деян ще е напълно прав. Радина прави нещо нечовешко, ужасно е само да си го представиш. Нищо не я оправдава, когато става дума за дете – нито раждането, нито следродилната депресия. Все так е зряла жена, не е момиче на 16 години“, коментират близки до обкръжението й източници.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас: Страшна истина за родилката Радина Кърджилова вцепени близките й! (Деян Донков в несвяст)”

  1. елена

    юни 29. 2016

    Права е!

Добавете коментар