Страшен скандал: Деси Стоянова не иска да повярва, че Сашо Кадиев направи това! (подробности)

Страшен скандал: Деси Стоянова не иска да повярва, че Сашо Кадиев направи това! (подробности)
5 (100%) 3 votes

Деси Стоянова не е на себе си и е бясна на колегата си Сашо Кадиев!

Напрежение и риск от истински ураган се породи във „връзката“ на Сашо Кадиев и Деси Стоянова. Сплотеният екип на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви може и да не остане дълго заедно – не и ако Деси не се успокои.

Водещата за пореден път била бясна на Сашо Кадиев като крещяла пред колегите си, че повече не иска да работи с него. Припомняме, че нервите на Деси Стоянова се опъват от години като причината за това е безхаберното и граничещо с инфантилност поведение на сина на Катето Евро.

Сашо Кадиев

Деси Стоянова не издържа повече на приумиците и детското поведение на Сашо Кадиев

В общата им работа водещата не се чувствала като равноправен партньор, а по-скоро като бавачка на Сашко, която във всеки един момент трябва да предвижда белите му и да ги предотвратява в ефир.

Върхът на всичко обаче дошъл, когато се оказало, че Катето Евро е уредила синковеца си за водещ на конкурса „Бургас и морето“, чиито финал ще се проведе тази събота в морския град. Това, разбира се, нямало да е никакъв проблем, ако Сашо Кадиев не заявил на Деси, че смята да си пусне отпуск и да отпраши към вълните още от четвъртък или най-късно петък.

Това вече така вбесило водещата, която трябвало да води три часа предаване сама, че тя едва не удушила колегата си с голи ръце, разказват източници от кухнята на медията.

„Така му крещеше, че Сашо нищо не можа да изрече, дума не обели. Но права си е Деси, защото той вече прекалява. Държи се като дете, което прави, каквото си иска. А цялата отговорност лежи на нейния гръб“, коментират запознати.

Дали след скандала, Сашо Кадиев се е стреснал и се е отказал от отпуската, за да се появи в ефир преди събота, това предстои да узнаем още утре и до края на седмицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар