Съпругата на Гонзо в несвяст: Виж коя любовница „опъна“ в колата си! (мръсните разкрития шокират)

Съпругата на Гонзо в несвяст: Виж коя любовница „опъна“ в колата си! (мръсните разкрития шокират)
3.4 (68%) 5 votes

Георги Иванов – Гонзо нарани жестоко съпругата си Мариета, за пореден път!

Георги Иванов – Гонзо беше и май ще си остане по-известен с любовните похождения, отколкото с успехите на футболния терен. Подалият оставката си спортен директор на ФК „Левски“ едва не уби жена си Мариета с поредната и прясна забежка.

Гонзо бе изловен от втрещени очевидци на паркинг в самия център на столицата, където усилено „опъваше“ поредната любовница в автомобила си. И тя се оказа не коя да е, а самата фолкаджийка Джина Стоева, пише вестник „Всеки ден“.

Гонзо

Гонзо на калъп с Джина Стоева насред центъра на столицата

Новината светкавично обиколи медиите и превърна в ад живота на съпругата на Гонзо. Близки до семейството не гарантират, че бракът им ще издържи и на този удар като предполагат, че съвсем скоро Гонзо може да се окаже сам.

„Бяха се награбили в колата. Но не просто награбили, директно си се оправяха хората. Останахме като гръмнати от гледката, защото все пак това е обществено място и все пак и двамата са известни. Явно Гонзо си е мислил, че щом е късно вечерта и е тъмно, никой няма да ги види. Но това е София, не село на края на света“, разказват източниците.

Припомняме, че преди време Гонзо окичи главата на Мариета с рога като не спираше да се въргаля в чаршафите с която му падне. То не беше Светлана Василева, то не беше Калина Паскалева, то не беше Цеци Красимирова и още знайни и незнайни хубавици.

Днес дори злите езици шушукат, че явно Георги Иванов застарява и славата му е започнала да угасва, щом се е спрял на видимо по-възрастната и не особено вървежна в светските среди певица Джина Стоева.

Последната не е грозна, но и никога не е минавала за кой знае каква хубавица, а още по-малко да се е славела като супер желана от мъжете жена. Как ще се развият отношенията им и дали това ще си остане афера за една нощ, предстои да разберем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар