Джино побърка всички: Виж каква изненада готви (Ще онемеете)

Джино побърка всички: Виж каква изненада готви (Ще онемеете)
5 (100%) 2 votes

Джино е получил доста съблазнително предложение

Джино изненада приятно феновете си. Бившият годеник на певицата Джена отново е получил оферта от Нова телевизия. Оттам са го поканили да бъде един от съквартирантите в новия сезон на ВИП Брадър Ол Старс. Той вече се превърна в любимата звезда на България и стана шампион в предишното издание на ВИП Брадър.

Мургавелкото бе приятно изненадан от вниманието и любовта на своите почитатели, след като грабна приза от култовото шоу. Вече от няколко месеца продуцентите водят преговори с емигранта от Чикаго, за да влезе пак в шоуто. Според очевидци той не искал дори тлъсти хонорари и нямал големи претенции и изисквания, а веднага приел предложението.

Джино Бианкалана бил на седмото небе от щастие, че отново ще го дават по телевизията и пак ще си върне любовта на хората. От предишното му участие той получи звездна слава и спечели всенародната обич, макар че беше най-малко известен от останалите плеймейтки, певци, актьори и други звездни персони. Въпреки това българите го избраха за победител и той се превърна в любимата звезда, пише „Всеки ден”.

След като стана победител, Джино остана в родината си известно време, но след това замина зад океана. В Америка той живее вече от осемнадесет години със семейството си. Но през април емигрантът катастрофира с мотора си и само бързата намеса на лекарите го спасиха от сигурна смърт. Последваха няколко животоспасяващи операции и сега вече се възстановява.

Джино взе решение да се върне в родната си страна, след като се възстанови напълно. „В Америка здравеопазването е по-добро, затова ще остана тук, докато се оправя напълно. После ще отпътувам за София. Там имам много авери и фенове, които ми се радват, и ме обичат”, заявил пред близките си Джино.

Хареса му! Джино пак влиза във ВИП Брадър

Хареса му! Джино пак влиза във ВИП Брадър

Говори се, че Джино прекалено много е свикнал със звездния си статут. Той не може да се примири, че в САЩ никой не го познава и не го спира по улиците за автограф, както това му се случило в България. Затова с голямо нетърпение очаквал пак да хукне към София, за да го дават по телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар