Болестта на Катрин Вачева срази годеника ѝ

Болестта на Катрин Вачева срази годеника ѝ
4.7 (93.33%) 3 votes

Катрин Вачева има заболяване, което трябва да лекува, а в същото време близките ѝ негодуват!

Известната брадърка Катрин срази годеника си със своята болест. Оказва се, че фотомоделът страда от тенорексия. Това е състояние, при което човек е зависим психически от загара на кожата си и постоянно опитва да го промени. Името на болестта идва от друга болест – анорексия, в съчетание с думата „тен“, научи Kliuki.bg.

Катрин Вачева страда от болест, която съсипва мъжа до нея

Катрин Вачева страда от болест, което съсипва мъжа до нея

Катрин Вачева била обсебена от своя тен и неслучайно кожата ѝ е толкова тъмна. Тя постигала това главно по естествен начин, тъй като от началото на лятото постоянно била на море, но понякога посещавала и соларно студио.

Един ден годеникът ѝ просто не издържал и поискал от нея да се лекува. Той бил много притеснен, защото специалистите твърдят, че тенорексията може да придобие по-страшни измерения за човека и да го докара чак до рак на кожата. Катрин обаче изобщо не се притеснявала и дори в жегите не се двоумила да се пече на терасата.

На всичкото отгоре брадърката понякога се излагала на плаж без горнище, понеже искала да хване равномерен тен. Не е тайна, че подобно действие крие рискове не само от рак на кожата, но и от рак на гърдата. В случая на брюнетката дори е още по-опасно, понеже тя има силикон. Това още повече вбесявало 40-годишния ѝ мъж, но манекенката изобщо не чувала какво ѝ говори той или пък лекарите.

Състоянието на Катрин Вачева е донякъде изненада, понеже тя е известна с голямата си мнителност, а в същото време се доверява сляпо на защитни мазила за кожа, които не е ясно колко биха ѝ помогнали в случай на истинска нужда.

„Чувствам се по-красива с тъмна кожа, това е моят идеал за добра визия. За мен по-тъмните хора са по-привлекателни, защото изглеждат с по-стегнати тела.“ – смята Катрин Вачева, която участва в последното издание на шоуто „ВИП Брадър“.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар