От „Откраднат живот” луднаха: Йоана Буковска и Радина Думанян се хванаха за косите!

От „Откраднат живот” луднаха: Йоана Буковска и Радина Думанян се хванаха за косите!
5 (100%) 3 votes

Йоана Буковска много е набрала на младата си колежка

Йоана Буковска не иска да гледа и на фото колежката си. Екипът на „Откраднат живот” са се видели в чудо, заради омразата между двете. В лекарския сериал Йоана Буковска и младата й колежка Радина Думанян играят майка и дъщеря, но иначе не могат да се гледат. Преди и след снимките те се разминават студено и постоянно подхвърлят зад гърба си пиперливи забележки. Шефовете на популярната поредица са се видели в чудо и вече съжаляват, че са събрали двете актриси на едно и също място.

Хубавиците не скривали изобщо неприятното си чувство една към друга. Всичко тръгнало от това, че бившата на Чочо Попйорданов се била взела за голяма звезда и не търпяла никакво чуждо мнение. Екранната Виолета Захариева непрекъснато правела забележки, постоянно дразнела със своите претенции и изисквания, пише „Галерия”.

Румяна Думанян, въпреки че била по-млада и не така опитна като колежката си, не й отстъпвала.

Тя не искала да бъде наставлявана по този натрапчив начин, не й отстъпвала и изразявала открито мнението си. Това дразнело Йоана Буковска и тя не спирала да се цупи и да пуска негативни думи по неин адрес. Това така нажежавало положението между двете актриси, че когато били наблизо, между тях прехвърчал огън.

„Йоана се дразни, защото преди бе безспорна красавица и мъжки блян, но вече идват млади и кадърни колежки. А тя се дразни и не иска да отстъпва, защото все още се мисли за неповторима и единствена”, обясняват поведението й колегите от екипа на „Откраднат живот”.

Йоана Буковска не може да понася младата си колежка

Йоана Буковска не може да понася младата си колежка

Радина също не искала да изглежда като не на мястото си и с чувство за малоценност, затова не се давала и си придавала важности.

Радина Думанян, като д-р Захариева в "Откраднат живот"

Радина Думанян, като д-р Захариева в „Откраднат живот“

От екипа на култовия лекарски сериал очакват най-лошото. Те подозират, че в следващите епизоди двете актриси може и да се хванат за косите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “От „Откраднат живот” луднаха: Йоана Буковска и Радина Думанян се хванаха за косите!”

  1. Ливия

    авг. 01. 2016

    Това са 100 процентови лъжи.

Добавете коментар