Признанието на Люси Дяковска остави Слави без думи!

Признанието на Люси Дяковска остави Слави без думи!
3.5 (70%) 2 votes

Люси Дяковска изплю камъчето, което от години се обсъжда в цяла Европа!

Певицата Людмила Дяковска призна в национален ефир това, което е довело до разпадането на „Ноу Ейнджълс“. Причината, която е публична тайна от години, е в Надя Бенаиса. Както е известно, мулатката бе осъдена условно заради умишлено заразяване на мъже с ХИВ. Слави Трифонов обаче очевидно не бе наясно с това и остана шокиран, видя Kliuki.bg.

Люси Дяковска стана звезда от "Ноу Ейнджълс"

Люси Дяковска стана звезда от „Ноу Ейнджълс“

„Чакай сега, това да не е като с шарка да ги е заразила?! Опасни са тия жени!“ – възкликна Дългия.

Историята на Надя е добре известна на много хора. Тя се заразява с ХИВ още преди началото на „Ноу Ейнджълс“, когато е бременна с дъщеря си. Година след това се формира групата и тайната остава, докато след време не постъпват в полицията оплаквания на ралзични мъже, които я обвиняват за това, че са серопозитивни. След известен период на отричания певицата все пак признава вината си, но така и не лежи в затвора, а получава условна присъда и парична глоба.

Вследствие на всичко това „Ноу Ейнджълс“ се разпдада. Люси Дяковска призна, че Надя сама се е отказала от групата, понеже имиджът ѝ е бил сринат и явно вече не иска да се появява в обществено полезрение. Целият този скандал обаче се оказва пагубен и за финансовото състояние на серопозитивната певица, за която се говори, че в момента едва свързва двата края.

Поддържащите лекарства срещу ХИВ са изключително скъпи, а Бенаиса няма парични постъпления от години, тъй като не твори. Затова се прокраднаха слухове из Европа, че певицата в скоро време може да изгуби битката с болестта.

Що се отнася до Люси Дяковска, тя изглежда във форма и доста щастлива. В момента обикаля България, за да изнася мюзикъли. Певицата разкри, че няма постоянно местонахождение, а живее и в родината си, и в Германия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар