Деян и Радина в паника след раждането, сториха нещо изненадващо с малкия Христо!

Деян и Радина в паника след раждането, сториха нещо изненадващо с малкия Христо!
5 (100%) 3 votes

Деян и Радина са толкова обсебени от малкия Христо, че поведението им започва да изглежда налудничаво.

Актьорската двойка на Деян и Радина се радва на своя първи наследник, който дойде на бял свят в четвъртък по обед. Веднага стана ясно, че той ще носи името на бащата на Кърджилова – Христо, а в последните дни се заговори, че родилната е изгонила другия син на Донков от дома им. Оказва се обаче, че целият този шум е бил прах в очите, научи kliuki.bg.

Деян и Радина съвсем са луднали покрай Христо

Деян и Радина съвсем са луднали покрай Христо

Междувременно Деян и Радина са се прибрали в семейното си жилище заедно с малкия Христо. Това обаче се е случило по доста интересен начин, показателен, че двойката явно е развила фобия от папараци и всякакъв вид вниманието, насочено към тя и най-вече към сина им. Бебето и майката са били изписани в понеделник, а никой не е успял да зърне малкия наследник на актьорите.

Деян и Радина са доста суеверни и не желаят чужди хора да виждат бебето пред то да навърши 40 сни. Така се надяват да го предпазят от уроки и лоши помисли. Затова и на Донков му се наложи да прави сложни финтове при изписването. Пред централния вход на „Майчин дом“ се бе събрала групичка посрещачи, разбрала незнайно откъде за събитието.

Актьорът се появил при тях, но без бебето. То и Радина били изкарани през друг вход след подаден сигнал от родилката и качени за части от секундата в колата, с която потеглили с мръсна газ. Любопитство буди и начинът на шофиране на Донков, когато в колата се вози и новородения му син, пише vsekiden.com.

Пресният татко се опитва всячески да избегне възможността бебето да бъде фотографирано и затова застава най-отпред на светофарите, а след това изпуска зеленото и прави задръствания, за да не го задминават колите и да се открие гледка към детето, което предизвиква такъв голям интерес. Деян и Радина явно съвсем са се ошашавили покрай раждането, но се надяваме скоро да им мине и да успеем да зърне малкия Христо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар