Албена Вулева заби богат чужденец! (Ще има ли сватбени фанфари)

Албена Вулева заби богат чужденец! (Ще има ли сватбени фанфари)
5 (100%) 3 votes

Албена Вулева най-после е на крилете на любовта

Ексцентричната екс водеща Албена Вулева е влюбена от половин година. Устатата журналистка е убедена, че късмета й е с друговерец, но това не й пречи да бъде много щастлива.

Защото Вулева е влюбена в богат турчин. Срещата станала миналото лято, когато блондинката била на почивка през почивните дни в съседна Турция със свои приятелки. Тя вдигнала наздравица в нощни барове с аверките си в Истанбул, където именно срещнала смуглия Ерхан.

Двамата седнали на една маса, малко по-късно вечерта и много скоро Албена Вулева вече не е излезнала от прегръдките на 40-годишното си гадже. Всяко свободно време бившата стажантка на Стефан Шарлопов пътува зад Босфора, а вече два пъти мустакатия й любовник е бил гост в жилището на Вулева, пише „Уикенд”.

Скандалната журналистка е убедена, че ще прекара остатъка на живота си с турчин. Предишната й връзка, фитнес инструктора Недик Недев, продължи десетина година. Албена вече е запознала Ерхан със скандалната си майка Людмила Захажаева. Тя напълно е одобрила бъдещия си зет и няма нищо против нейната дъщеря да мине под венчило с човек от друга вяра.

Албена Вулева сериозно е хлътнала по красавеца. Това, което прави тя, изобщо не го е правила при предишните си връзки. Защото устатницата упорито учи турски език, с желанието да се разбира по-добре с богатата си половинка. Два пъти седмично тя посещава частна езикова школа, като дори се похвалила, че вече разбира какво се говори в турските сериали, а и може вече да срича на езика на приятеля си.

Ерхан бил много доволен, че красивата му половинка може да поведе с него разговор на родния му език на едно сравнително добро разговорно равнище.

Албена Вулева се влюби яко

Албена Вулева се влюби яко

Близките й приятели също са учудени от промяната на Албена. Тя вече не била толкова жлъчна, с пиперлив език и вече не обиждала всички за всичко, а станала някак си по-мека и разбрана. Което те смятали, че се дължи на любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Албена Вулева заби богат чужденец! (Ще има ли сватбени фанфари)”

  1. Катрин

    юни 30. 2016

    Извод: не ходете на море в Турция, там само турци може да срещнете! Ходете на Френската Ривиера. И ако си мислите, че е много скъпо, лъжете се, зависи къде и по кое време на годината. Тулуза е райско кътче, а има къмпинги с малки хотелчета или малки къщички на супер поносими цени. Обикаляте наоколо И вместо турски ще трябва да учите френски ;-).

  2. 88ии

    юли 01. 2016

    Ама защо си е направила такъв нос? Турците свинско не обичат…

Добавете коментар