Внезапен удар: Емо Чолаков „унищожи“ Никол!

Внезапен удар: Емо Чолаков „унищожи“ Никол!
5 (100%) 2 votes

Емил Чолаков се оказа доста способен и дори красавиците не могат да го победят!

Победоносният поход на Би Ти Ви спрямо Нова ТВ продължава. Оказва се, че дори прогнозата за времето с участието на Емо Чолаков е доста по-гледаема от тази с Никол Станкулова. Рейтингът на БТВ в този отрязък от време бил много по-висок, вещаят последните информации от агенциите, занимаващи се с това.

Емил Чолаков разбива по рейтинг Никол и цялата Нова ТВ

Емил Чолаков разбива по рейтинг Никол и цялата Нова ТВ

Причината всъщност била именно във водещия Емил, който с чувството си за хумор приковавал вниманието на зрителите. По същото време от Нова разчитат на красотата на Никол, но дори и тя не успявала да победи забавния Чолаков, научи Kliuki.bg.

„Отдавна времето не е нещо, което просто трябва да се съобщи. Вече в телевизията всичко трябва да се поднася с вкус, иначе губиш точки. Затова Емил Чолаков се харесва толкова на всички ни, той те държи постоянно нащрек и това е страхотно.“ – споделя зрител на Би Ти Ви.

Нито Никол Станкулова, нито Деси Банова успявали да се борят с Емо и това започнало да дразни Нова телевизия. Началниците на медията дори заставили двете красавици да започнат и те с шеги в ефир, за да могат да се мерят с конкуренцията. Очаква се в скоро време да гледаме далеч по-забавни красавици по време на прогнозата на времето.

Интересното е, че самата емисия Новини по Нова всъщност имала доста висок рейтинг. Хората харесвали Ани Салич и Ники Дойнов, но явно когато идва времето, повечето превключват на БТВ. Това не се нравело никак на началството, което от известно време било доста недоволно, че конкуренцията ги задминава по доста параграфи.

Емил Чолаков всъщност бил по-различен в живота от това, което хората виждат на екрана. Той бил семеен тип, който не обичал много да излиза и да общува с много хора. Когато застанел пред камерата обаче, сякаш нещо с него се случвало и той започвал да ръси бисер след бисер. В началото било ясно, че е от притеснение, но след като се видяло, че това се харесва на зрителите, от Би Ти Ви го заставили да продължава в същия дух.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар