Люси Иларионов разкри истината за операцията си, няма общо с Ани Хоанг

Люси Иларионов разкри истината за операцията си, няма общо с Ани Хоанг
4.7 (93.33%) 3 votes

Люси Иларионов вече е друг човек и за всичко има една голяма причина!

Режисьорът на „Пайнер“ вече е с 40 кг. по-малко и това си пролича ясно по неговата визия в „Часът на Милен Цветков“. Люси Иларионов определено изглежда значително по-слаб, което се вижда дори само от изражението му. Той обаче го е направил не заради своята жена, а заради своето здраве, научи Kliuki.bg.

Люси Иларионов се е уплашил за здравето си и затова се е подложил на операция

Люси Иларионов се е уплашил за здравето си и затова се е подложил на операция

„Аз се подложих на тази операция заради болестите, които ме застигнаха. В един момент просто се уплаших да не получа инфаркт. Не съм отслабнал заради Ани, защото разбрах, че тя е моя жена заради самия мен.“ – каза Людмил в ефира на Нова ТВ.

Както е известно, Люси Иларионов е с диабет, за който той не е знаел до месец преди влизането си във „ВИП Брадър“. За да спре появата на други подобни болести, той легна под ножа, с което намали голяма част от теглото си.

„Започна да ми тече кръв от носа всеки ден и беше ясно, че нещо не е наред. След пълни изследвания стана ясно, че имам диабет. Изплаших се, че може да се случи нещо още по-лошо. Затова реших, че трябва да направя нещо.“ – споделя още Люси.

Той разкри, че в момента няма никакъв апетит, но този период трае обикновено около шест месец, Затова голямата му цел се оказва в този отрязък от време, който вече започна, да промени режима си на хранене и да не огладнява така бързо.

Люси Иларионов никога не е получавал ултиматум от Ани да отслабне, но очевидно у него се е създал голям комплекс, че не отговаря на нейната визия. Поне това за разбра от изявлението му при Милен Цветков.

„Достатъчно е да видиш тя как изглежда и аз как изглеждам, за да осъзнаеш истината. Затова предприех промяната.“ – заяви режисьорът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Люси Иларионов разкри истината за операцията си, няма общо с Ани Хоанг”

  1. Проз като бетоновоз

    юли 02. 2016

    Тоя човек ще изчезне като дим, усещам.

Добавете коментар