Петя Дикова с уникален гаф в ефир!

Петя Дикова с уникален гаф в ефир!
4.2 (83.33%) 6 votes

Петя Дикова се изложи много по време на предаването Cool…T

Голям гаф видяха зрителите на съботното предиобедно предаване „Култ“ днес. Водещата Петя Дикова очевидно не видя, че е в ефир и си позволи да говори пред камерата неща, които не влизат в сценария. Това се случи непосредствено след гостуването на рок легендите Милена Славова, Стенли и Данчо Караджов, видя Kliuki.bg.

Петя Дикова се издъни в ефир

Петя Дикова се издъни в ефир

„Милена, изчакайте ме, молят те, ще сляза да ви изпратя.“ – каза Петя по време на ефирно време.

Журналистката имаше шанса, че думите ѝ не бяха по-лични, но все пак гафът е налице. За разлика от други свои колеги в подобна ситуация обаче, Дикова не влезе в шеговит тон, с който да замаже положението и да се самоиронизира, а се усмихна и продължи по сценарий.

Говори се, че това не е първата издънка на Петя Дикова в Би Ти Ви. Тя работи и в Новините, където е репортер. Има слухове, че непрестанно правела гафове и закъснявала за работа, но от ръководството я търпели заради свежия ѝ вид и позитивизма, който излъчва.

Бащата на тв водещата – Сашо Диков, неведнъж я бил предупреждавал да се стяга и да не разчита само на своя чар, защото в телевизията нещата били безкомпромисни и един ден, когато поостарее, нямало вече да може да се измъква от проблемите с визията си.

Самият Сашо обаче е правил многократно гафове в ефир, което обаче изобщо не го притеснява. Той е бил обвиняван често, че мисълта му тече по-бързо от езика му и с това дразни и събеседниците си, и зрителите.

„Ти имаш беден речник, Сашо, това ти е проблемът.“ – каза преди време проф. Вучков право в лицето на бившия скиор.

Припомняме, че Петя Дикова бе атакува мощно при самото си постъпване в Би Ти Ви, тъй като много от зрителите бяха на мнение, че то е станало с връзките на родителите ѝ. Гафове като днешния дават повод за нови критики към нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар