Десет знаменитости и техните близнаци

Десет знаменитости и техните близнаци
3.5 (70%) 2 votes

Десет знаменитости имат близнаци. Познаваме тези известни лица, но едва ли познаваме и техните половини от двойките близнаци. Близнаците винаги са били интересни – два огледални образа, една специална връзка за цял живот, какво ако някои от тях са звезди, а другите обикновени хора?

Например познатият ни Вин Дизел има брат близнак, също работещ в киноиндустрията, но за разлика от Вин, които е известен, неговият двойник е зад камерите и не е изкушен от славата. Пол Винсънт работи като монтажист.

Аштън Къчар също има брат близнак – Майкъл, те не си приличат. За жалост, този брат развива детска церебрална парализа и сърдечна недостатъчност, но успява да преживее успешна трансплантация на сърце и сега се занимава с благотворителност и подпомага други деца и хора с неговото заболява и парализа. Докато Кристофър Аштън е световна звезда още със сериала „Шеметни години“.

Аштън Къчар с брат си, негов близнак - Майкъл

Аштън Къчар с брат си, негов близнак – Майкъл

Най-доходоносната жена актриса Скарлет Йохансон има свой брат близнак – Хънтър, който взема участие в неин филмов проект – „Мани и Ло“.

Кийфър Съдърланд има сестра близначка, по-малка с няколко минути, тя се казва Рейчъл и работи зад камерите в Торонто.

Скарлет Йохансон и нейният брат, най-малките в голямото семейство Йохансон

Скарлет Йохансон и нейният брат, най-малките в голямото семейство Йохансон

Популярната френска модна знаменитост Ева Грий има двуяйчна близначка – Джой, която е далеч от модния подиум и се занимава с коне. Тя има собствена ферма за коне във френската провинция, пише и изданието ни за всички интересни светски личности Клюки.БГ.

Други известни хора с половини близнаци, които не са под светлините на прожекторите и тях славата ги е подминала, са: Линда Хамилтън, Джоузеф Файнс, Паркър Поузи, Джон Хедър, Джовани Рибизи, чиято сестра Мариза е известна в модните среди, но не е актриса.

Желаем успехи на популярните и късмет на не толкова известните им роднини, все пак щастието е извън пределите на славата, в малките неща много често.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар