Гери-Никол срина БГ радио: Не ми пука за наградите, не мога да се боря със системата!

Гери-Никол срина БГ радио: Не ми пука за наградите, не мога да се боря със системата!
5 (100%) 3 votes

Гери-Никол Георгиева изрази своето негодувание относно церемонията на БГ радио, в която тя не грабна нито една награда!

Предизвикателната поп звезда Гери-Никол намекна за задкулисни игри при наградите на БГ радио. Почти пълнолетната певица даде ясно да се разбере от всички, че не е съгласна с онова, което се случи по време на церемонията преди дни, научи Kliuki.bg.

Гери-Никол не може да скрие болката. причинена ѝ от БГ радио

Гери-Никол не може да скрие болката. причинена ѝ от БГ радио

„На мен не ми пука за наградите на БГ радио, моята награда е това, че имам успешни песни. Бях номинирана в категории, за които всъщност имам призове. Не смятам, че аудиторията, която е гласувала, е толкова различна, за да се разминават така нещата, но системата е такава и нямам сили да се боря срещу нея.“ – каза Гери-Никол с видимо огорчение по време на гостуването си в Cool…T.

Припомняме, че около нея се разрази грандиозен скандал, след като остана без награда от БГ радио, въпреки че от година насам е сред най-слушаните и хитови изпълнители. Повечето слухове отреждат връчването на наградите като предварително дирижиран процес, който целенасочено издига едни за сметка на други. Говори се, че престижните отличия по принцип отиват у изпълнители на определени компании, които носят дивиденти на самото радио. Това обаче няма как да бъде доказано и затова негодуванията на певици като Гери-Никол ще продължават.

Звездата от X Factor 2014 за пръв път проговори и за Ники Михайлов, с когото от седмици е обвързвана от всички. Варненската тийнейджърка отрече слуховете, че с вратаря са любовна двойка, но не и че се познават.

„Запознахме се в столичен клуб, където той се появи по време на мое участие. Оттам тръгна всичко, но помежду ни няма нищо.“ – сподели певицата.

Гери-Никол е една от най-успелите участници на X Factor. Въпреки че вече е в лятна ваканция, очаква се да няма почти никаква почивка през това лято, тъй като е затрупана с участия по нашето крайбрежие.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гери-Никол срина БГ радио: Не ми пука за наградите, не мога да се боря със системата!”

  1. Дони

    юли 03. 2016

    Никаква певица не е! Нито има глас. По – скоро декламира. Самочувствие до небето, без никакво покритие. Парите на родителите и не могат да и купят глас. Просто поредното самозабравило се парче – еднодневка. А, последната и песен е абсолютна БОЗА. То всъщност не е никаква песен, нито текст , нито изпълнение. Абе с две думи: прехвалена кокошка!

Добавете коментар