Първата и най-голяма любов на Михаела Филева!

Първата и най-голяма любов на Михаела Филева!
5 (100%) 1 vote

Михаела Филева е била само веднъж щастлива в любовен аспект!

Дългокраката певица от компанията на Графа е имала една единствена истинска любов до момента. За своите 25 години Михаела Филева се е влюбвала истински само веднъж, но мъжът не е Павел Николов, а далеч по-неизвестна личност. Става въпрос за нейния съученик от гимназията във Велико Търново Димитър, научи Kliuki.bg.

Михаела Филева е имала само една любов досега

Михаела Филева е имала само една любов досега

„Митко беше първата ми голяма любов и може би досега и единствена. Бяхме заедно година и нещо, което за онова време е наистина много. Беше сериозна връзка, когато в онзи период човек е още идеалист и мечтател.“ – споделя по темата Михаела Филева.

Не е ясна причината за тяхната раздяла, но по всяка вероятност е дошла още преди абитуриентския бал. Те обаче си остават приятели и до днес.

От тази любов на Мишето се разбира и друга нейна интересна черта. Оказва се, че певицата е от жените, които първи предприемат първата крачка. Именно така е станало и с Димитър.

„Спомням си нашето запознанство и ми стана интересно, защото един ден на път за училище тя инициира всичко, до този момент не ми се беше случвало такова нещо.“ – казва Митко.

Към момента Михаела Филева отново е сама. Тя заряза рапъра Pavell след почти едногодишна връзка и пак е в търсене на любовта, този път може би на вечната любов. Първият ѝ мъж в живота често я съветва как да действа в отношенията си с хората, което би могло да ѝ е от полза за намиране на любимия човек един ден.

„Като неин недостатък мога да определя голямата ѝ наивност. Тя вярва сляпо на другите, което понякога ѝ вреди. Трябва да се научи да бъде по-малко доверчива и да осъзнава, че останалите може да не са така добронамерени към нея, както е тя към тях.“ – смята първият щастливец, докоснал се до тялото на най-красивата ни певица, висока цели 181 см.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар