Биляна Гавазова влиза с гръм и трясък в Би Ти Ви

Биляна Гавазова влиза с гръм и трясък в Би Ти Ви
3 (60%) 2 votes

Биляна Гавазова отново на екран от утре, водещата се завръща в нова роля на екрана на същата телевизия. Преди около година родената в Шумен журналистка роди своето момченце, първото си дете и се отдаде на майчинство и грижи.

От утре обаче нейните почитатели, които са смятали, че тъмнокосата водеща им липсва от екран, могат да отдъхнат, защото Биляна се завръща, но с нова рубрика, нова роля и нови идеи, които тя сподели тази сутрин пред колеги от Би Ти Ви.

Биляна Гавазова се завръща на екран, но в нова рубрика и с нова роля

Биляна Гавазова се завръща на екран, но в нова рубрика и с нова роля

Предаването, което подготвя Биляна Гавазова, е за продуктите и услугите, предлагани в общественото пространство, на етикетите и това което продукта съдържа според опаковката си и дали отговаря на описанието си той. Повечето сигнали ще са от зрителки обаждания, с което се дава поле на изява всеки свободно да критикува или рекламира определена стока за нейните качества.

Чаровната Биляна споделя, че детето й също е допринесло за тази идея и тя да се стане в предаване, защото като майка е много по-внимателна какво дава на бебето и чете опаковките на продуктите, което преди рядко е правела. Тя се чувства щастлива, че ще бъде на екран.

А за грижите за детето разказва, че да бъде майка я е превърнало в по-търпелив и спокоен човек, а също и я накарало да обръща внимание на друг тип неща в живота си. Разбира се, това е нормално. Както всяка млада майка, и тя се променя с идването на новия член в семейството.

Очакваме предаването и Биляна и желаем много зрителка аудитория и успех на новата рубрика и на водещата й, отбелязваме и от изданието за новини Клюки.БГ. Ще коментираме и ние предаването и новостите около него скоро след старта му, който е още утре сутрин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар