Невероятно: Две години след скандала Йордан Лечков удиви Любо Пенев

Невероятно: Две години след скандала Йордан Лечков удиви Любо Пенев
4.5 (90%) 2 votes

Йордан Лечков показа, че е над нещата, което шокира много зрители на Би Ти Ви!

Въпреки че преди две години Любослав Пенев унизи Йордан Лечков, определяйки го като мафиот, който няма право да се разхожда на свобода, Данчо му е простил всичко. „Екзекуторът“ на Германия към днешна дата вече не храни никакви лоши чувства към Любо, но все пак с приятелството им е свършено, научи Kliuki.bg.

Йордан Лечков вече не се сърди на Любо Пенев

Йордан Лечков вече не се сърди на Любо Пенев

„Не съм се чувал с него от онова интервю, но съм простил отдавна. Това беше много неприятна ситуация.“ – каза Лечков в „120 минути“.

Бившият кмет на Сливен дори продължава да хвали Чичовото като футболист, което в случая му прави чест. Данчо го нареди сред най-добрите си съотборници в кариерата си.

„Най-емоционалният момент за мен беше Световното в САЩ, но искам да отбележа, че аз го разглеждам като едно общо нещо, не само онзи мач (с Германия) и онзи мой гол. Щастлив съм, че съм имал възможността да играя с такива невероятни играчи като Балъков, като Стоичков, Пенев, Сираков, Златко Янков, Трифон Иванов – лека му пръст.“ – сподели още Йордан Лечков.

Припомняме, че скандалът избухна през ноември 2014 г., когато Любо Пенев даде скандално интервю именно в „120 минути“. В него бившата ни „деветка“ нападна остро от бившите си съотборници не само Лечков, но и Емил Костадинов.

„Колко дела има тоя човек? Едно, две, три…? Съсипа собствения си град. Аз се чудя как изобщо се разхожда на свобода. И този човек има наглостта да ми приказва за чест и достойнство.“ – каза Любо по адрес на Лечков преди време.

Яростта на Пенев тогава дойде от неговото уволнение като треньор на националния тим. Думите му се оказаха съкрушителни за приятелството му с Данчо, който призна, че изобщо не са се чували за почти две години, но все пак му е простил за обидата в ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар