Шок: Емилия на сватбата на Джена, въпреки случилото се с Коко Динев

Шок: Емилия на сватбата на Джена, въпреки случилото се с Коко Динев
4.2 (84.44%) 9 votes

Джена и Емилия заровиха томахавката по най-добрия начин!

Въпреки че двете фолк диви деляха общ мъж преди време, днес те явно не само са в отлични взаимоотношения, но и са приятелки. За това говори важният факт, че Емилия в момента се весели на сватбата на Джена. Нещо, което би шокирало може би всекиго, счита Kliuki.bg.

Джена с пищно парти, тя вече е госпожа!

Снимка: Kliuki.net

Припомняме, че имаше доста засилени спекулации. че Коко Динев кръшка на жена си с колежката ѝ. Дори се твърдеше, че двамата са били засичани многократно да излизат заедно от хотел. Слуховете стигнаха чак до бременност на Джена от футболния бос, което обаче се оказа мираж.

Към днешна дата, дори и да е имало нещо между Джена и Коко, то явно вече е изцяло в миналото, тъй като Еми присъства на най-важното събитие в живота на изпълнителката на „Химия“. Въпреки че нямат брак, връзката на Емилия с Динев изглежда повече от силна, понеже певицата скоро ще му роди втори син.

В същото време разградската хубавица, която подписа с Атанас Стоев преди два дни, но прави сватбата днес – на рождения си ден, е била забелязана да сияе по време на тържеството. Тя имаше шанса да избира свой съпруг, след като и Джино Бианкалана, и Малкия Канар я искаха за жена и предпочете втория.

На сватбата на Джена са и много други звезди на „Пайнер“ и нейни колежки като цяло. В това число Есил Дюран, Преслава, Глория, Софи Маринова, както и самият Митко Димитров, пише Pik.bg, цитирайки Trafficnews.bg. Тържеството е в Пловдив, където хотел „Санкт Петербург“ е домакин на събитието.

Желаем на Джена и Наско дълго съвместно щастие!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар