Синът на Деян Донков е на върха на щастието

Синът на Деян Донков е на върха на щастието
4.3 (86.67%) 3 votes

Деян Донков може да се порадва на добри дни, след като вече има двама сина!

За разлика от много деца в подобна ситуация, малкият Деян е доста щастлив от факта, че си има още едно братче. Той не само изгарял от желание бебето да порасне, за да си общува по-задълбочено с него, но и се радвал, че вижда баща си на седмото небе, научи Kliuki.bg.

Деян Донков с големия си син и Радина Кърджилова

Деян Донков с големия си син и Радина Кърджилова

Интересното е, че в случая синът на Деян Донков харесвал много доведена си майка Радина Кърджилова, което е неприсъщо за повечето семейства. Десетгодишният малчуган обожавал да прекарва време с актрисата, тъй като тя е по-млада и я намирал за по-близка до неговите разбирания.

Малкият Деян толкова бил развълнуван от появата на своя брат, че сам пожелал да дойде с баша си и жена му в болницата, където бил един от първите, които зърнали новордения Христо. Донков пък бил много щастлив от отношението на сина си и имал огромното желание да ги възпита да бъдат близки, въпреки голямата им разлика в годините.

Припомняме, че Деян Донков – младши е плод на любовта на актьора с колежката му Анастасия Ингилизова. Двамата не останаха дълго време заедно, но запазиха добрите си отношения в името на своя син. Детето дори прекарва по равно време с майка си и баща си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар