Диляна Попова в немилост, принудена е да прави недопустими неща заради Борил!

Диляна Попова в немилост, принудена е да прави недопустими неща заради Борил!
Гласувайте за статията

Диляна Попова е притисната до стената и изпитва сериозни трудности при отглеждането на сина си Борил.

Диляна Попова дари Асен Блатечки със син преди две години, но сега е оставена на произвола на съдбата. Таткото на Борил вече отделя доста символична сума на месец за наследника си, а в допълнение почти не се вижда с него, защото свободното му време клони към нулата. Това кара красивия модел да прави компромиси с майчинството, разбра kliuki.bg.

Диляна Попова разчита на помощта на майка си

Диляна Попова разчита на помощта на майка си

Диляна Попова вече не прекарва цялото си ежедневие със сина си Борил, а се разкъсва от ангажименти, с които да набави необходимите финанси за себе си и детето си. Тя се оправдава, че работата й е залипсвала, но истината е друга – че няма друг избор, освен да приема всеки отправен към нея ангажимент. Красавицата успя бързо да влезе във форма и постепенно започва да се завръща с бранша и да увеличава поканите си. Все пак скандали около нея повлияха на кариерата й не особено положително.

Въпреки че има невръстен син, Диляна Попова не се притеснява да позира по бански, защото го приема като свое призвание. Докато позира по оскъдно облекло пред някой фотограф, Борил е поверен на грижите на баба си. Майката на модела й помага не само физически, но и с морална подкрепа, защото младата и изоставена майка е видимо рухнала, колкото и да се старае да се прави на силна, пише vsekiden.com.

Сестрата на актрисата от „Стъклен дом“ също помага в грижите за племенника си, но липсата на баща в израстването на Борил е осезаема. За да я запълни, от известно време Диляна Попова се среща с коафьора Парашкев Тодоров, с когото бяха щракнати заедно, а тя вече го е запознала със семейството и сина си и се надява да успее да го задържи в живота си за по-дълго, отколкото Блатечки.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар