Маги Халваджиян шокира с кошмарно разкритие! (истината ужаси всички – подробности)

Маги Халваджиян шокира с кошмарно разкритие! (истината ужаси всички – подробности)
5 (100%) 3 votes

Маги Халваджиян е преминал през истински ад, никой не подозираше това!

Продуцентът Маги Халваджиян се радва на уважението и обичта на едни, и завистта на други. От години той е просто едно известно и твърде богато лице за мнозина, които дори не предполагаха през какво е минал и какво е изживял.

В пристъп на пълно откровение Маги Халваджиян разкри най-кошмарния момент в живота си, когато е имал чувството, че светът му се срива и няма да може да продължи напред. И това е зловещият ден, в който баща му умира в ръцете му.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян разтърси всички с тази тежка изповед

Тримата с брат му и баща му играели футбол, когато старият Бедрос Халваджиян изведнъж страшно се изморил и просто се строполил в ръцете на Маги Халваджиян. Моментално го откарали в болница, но се оказало, че е получил масиран инфаркт и всички усилия на лекарите били напразни.

„Това ме срина. За мен татко беше всичко. Няма такъв човек като него и не го казвам, защото ми е баща, а защото наистина по-прекрасен човек не съм срещал и до днес. Помагаше на всеки, намираше начин да утеши всички и да им вдъхне вяра и надежда. Голям човек, голям мъж беше“, признава през сълзи продуцентът.

И добавя, че винаги в живота си се е стремял да прилича на него и да го накара да се гордее със сина си. „Помня, че до телефона у дома, татко беше залепил бележка, на която пишеше, че няма невъзможни неща. Така всеки път, когато вдигнех слушалката, виждах този надпис и ми ставаше едно такова хубаво, сигурно в бъдещето“, спомня си Маги Халваджиян.

Днес той е горд не само с успешната си кариера, но най-вече със семейството, което е създал. Дългият му и прекрасен брак с Кремена Халваджиян, както и синът, който са възпитали, го кара да вярва, че нищо не е било напразно и всички усилия са си стрували.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар