Шокиращо: Криско се раздели с Ася заради мръсната й тайна! (истината за нея го смаза)

Шокиращо: Криско се раздели с Ася заради мръсната й тайна! (истината за нея го смаза)
4.5 (90%) 6 votes

Криско и Ася Капчикова вече не са двойка, но решението е обмисляно от рапъра доста време!

Вчера Криско оповести публично раздялата си със своята сериозна приятелка Ася Капчикова. Направи го в социалната мрежа като й пожела попътен вятър в живота занапред, но без него.

Плеймейтката на свой ред потвърди края на връзката им и помоли медиите и феновете да не ровят в отношенията им, защото това е лично тяхно решение. Оказа се обаче, че Ася Капчикова има най-малка полза истината да излезе наяве, защото е повече от брутална.

Криско

Криско не иска и да чува за предателката Ася Капчикова

А тя е, че Кристиан Талев от доста време насам е обмислял да скъса с гаджето си, след като научил мръсната й тайна – че му е изневерявала с цял отбор юнаци. Да, това е самата истина за последната победителка в Мис Плеймейт.

Първоначално Ася имала забежки със свои стари гаджета, за които Криско научил още преди време. Тогава момата от Девин ревнала и се оправдала пред него със стари чувства, момент на носталгия, съчетан с много алкохол и какво ли още не.

После обаче станало ясно, че Асето залита не само по старо, но и по ново. Тя овършала няколко млади, красиви и заможни здравеняци за нула време, което вече дошло в повече на Криско. Заради когото всъщност Капчикова се сдоби със спорната си слава.

„Кристиан не издържа повече да го прави на маймуна, а в същото време да раздухва и личния им живот пред медиите. Тази жена има мания за известност, но след Криско едва ли тя ще трае дълго. Ей на, върна се да работи като танцьорка на пилон в Слънчев бряг, а уж е много оборотна“, коментират близки до рапъра.

Самият Криско не издържал и ехидно подметнал, че Капчикова е започнала от пилона и ще свърши на него. Само че нито това, нито друго, свързано с нея, вече е негов проблем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар