Изповедта на Ива Екимова разтрепери близките й! (истината шокира Дара – още подробности)

Изповедта на Ива Екимова разтрепери близките й! (истината шокира Дара – още подробности)
4 (80%) 6 votes

Ива Екимова сервира на близките си новина, която никой не очакваше!

В същински шок хвърли близките си хора и дъщеря си Дара пиарката Ива Екимова. От известно време насам тя се държеше повече от странно като едва ли не, се беше превърнала в мъжемразка. Това разкриха близки до обкръжението й източници.

Въпреки че преди време се изявяваше като страхотна кулинарка и ежедневно бъркаше гозби за дъщеря си и любимия си Петрозар, от много време насам Ива не стъпва в кухнята, а поръчва вечеря от ресторант.

Ива Екимова

Ива Екимова не е на себе си – не иска и да чуе, че Петрозар няма да се върне при нея

Това, което шокирало близките й обаче, е налудничавата изповед на Ива Екимова, че все още чака Петрозар и вярва, че той ще се върне при нея. Новината за това втрещи младата й дъщеря Дара, за която надеждите на майка й били съвсем напразни. Дара силно се тревожела, че Ива изпада в депресия, която не знае как да преодолее.

Припомняме, че пиарката беше зарязана от Петрозар в действително критичен момент. Тя вече избираше булчинската си рокля и бе разтръбила навсякъде, че скоро двамата ще се оженят.

Вместо сватба обаче, Петрозар й сервира „брадва“ – не само я заряза, ами й съобщи „благата“ вест, че си има друга любима. Това е младата блондинка Лили Иванова, с която Ива Екимова се познавала отдавна, при това отлично.

„Представяте ли си какво й е на една жена в такъв момент?! Да, Ива е силна, но колко точно трябва да си силен, за да не откачиш. Тя е жена, чувствителна и влюбена при това. Може би залъгва сама себе си в момента, че Петрозар ще се върне при нея, но това е начин да се съхрани и да не изперка тотално“, коментират близки до Екимова.

Убедени са обаче, че тя трябва най-после да погледне реалността в очите и да я приеме, защото иначе рискува да си съсипе живота за години напред.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар