Жесток удар за Глория: Богатият любовник й посочи вратата като на мръсно коте! (шок разкрития)

Жесток удар за Глория: Богатият любовник й посочи вратата като на мръсно коте! (шок разкрития)
4.4 (88.57%) 7 votes

Глория не знае какво да предприеме, смазана е!

Тежки дни настъпиха за поп фолк кралицата Глория, която се оказа натирена от богатия си любовник със сръбски произход. Милионерът й посочил вратата и заявил, че ще я изгони от живота си като мръсно коте, ако тя посмее да действа против волята му.

Целият скандал между двамата се оказа породен от предстоящия сезон на Вип Брадър и поканата на продуцентите към певицата да участва в него. За да спасят все по-затъващия си рейтинг, още повече, че тази година конкурентът им „Фермата“ залага на супер звезди, Нико Тупарев и сие подгонили певицата като луди.

Глория

Глория е смазана от ултиматума на любимия си и жестокия скандал

Глория дълго се дърпала, но те й обещали рекордния хонорар от цели 200 000 лева, както и целия статут на звезда вътре в Къщата. Глория щяла да има на разположение собствени покои, баня и тоалетна без никакви камери, както и ежедневна доставка на разнообразна храна от елитни столични магазини и ресторанти.

Всичко това поблазнило дивата и тя била склонна да приеме офертата, когато получила шамара от любимия си мъж. Той й поставил твърд ултиматум и заявил, че трябва да избира между него и предаването. Което по думите му, щяло да я направи за посмешище.

„Той е много сериозен и разумен мъж. Никога не е искал да се афишира връзката му с Глория, но е убеден, че ако тя влезе във Вип Брадър, това ще се случи. Бесен беше и каза, че няма да го позволи. Ако Глория реши да влиза, щяла да го направи като свободна и необвързана жена“, разкриват близки до примата източници.

Тези думи на любимия й буквално смазали певицата, която дни наред плакала от мъка и не знаела какво да предприеме оттук нататък. Подозирала дори, че щом той е готов да я остави при най-малката трудност, надали ще бъде с нея докрай.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар