Не е за вярване: Ето кой провали брака на Емануела! (Истината за аферата)

Не е за вярване: Ето кой провали брака на Емануела! (Истината за аферата)
5 (100%) 4 votes

Емануела се разделила с Димитър Динев заради мъж

Не милионерския наследник, а палавата Емануела предала брачното ложе. Тя мачкала чаршафите с актьора Мариан Вълев-Куката и заради прегрешението мъжа й я изритал. Лошото момче на киното отдавна бил хвърлил мерак на зеленооката певица, но парашутът му се отворил едва през лятото на 2015 година.

Задявката между него и палавата поп фолк дива станала още през лятото на 2013 година, когато се снимало четвъртия сезон на „Под прикритие”. Това се случило в тузарския комплекс на братя Диневи Свети Влас. Олигарсите щедро предоставили луксозните си яхти и коли, както и хотелите, и ресторантите за снимките и за ползване от актьорите за крими поредицата. Там Куката изиграл ролята на мафиотския бос Росен Гацов, където имал бурна секс сцена с певицата.

В крими сериала Емануела имала роля на момиче на повикване, която била поръчана за забавление на гангстера. Той я посрещнал дрогиран и двамата изиграли доста хард сцени, гарнирани с разкъсване на бикини и сутиени, както и на смъркане на дрога от челото на певицата. Но отвратена от животинското му поведение, героинята на Емануела не му се отдала. Същото се получило и в реалния живот.

Актьорът, по когото припадат доста момичета, си паднал по красивата изпълнителка на „Тръпката” още преди три години, твърдят от екипа на филма. Въпреки чара му тя не се поддала и не си легнала с него. По това време Емануела не била още в обятията на милионерското синче, а едва по-късно станала жена на Митко Динев. Но въпреки това Мариан Вълев не спрял да преследва певицата. Той идвал на летните партита на братя Диневи и станал любимец на Динко Динев. Той не подозирал, че този му мерак не е заради тузарските купони, а за красивата изпълнителка.

Емануела изневерила на Митко с Куката

Емануела изневерила на Митко с Куката

След това Емануела родила малкия Митко през януари 2015 г. и когато поотраснал, Куката пак възобновил атаките. Лятото на същата година снимали петия сезон на „Под прикритие” и тогава заварката станала. Но любовната им афера лъснала и това предизвикало гнева на свекъра й Динко Динев. Побеснял, той наредил на сина си Митко да изгони чалга фурията от живота си и техния морски комплекс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар