Симона Загорова втрещи всички: Глория бясна от срама! (Подробности)

Симона Загорова втрещи всички: Глория бясна от срама! (Подробности)
5 (100%) 5 votes

Симона Загорова се разхайти

Симона Загорова съвсем е скъсала синджира. Красивата щерка на кралицата на поп фолка Глория като развързана обикаля нощните клубове. Заедно с актуалното си гадже Симеон Данев не излизали от актуалните барове и нощните клубове в столицата по цели нощи. Дори затваряли заведенията, за ужас на присъстващите.

Само преди месец наследницата на Глория навърши пълнолетие и започна да следва. Вярно е, че двете с майка си ходят заедно по участия и пеят по заведенията, но всяка свободна вечер хубавото момиче не спира да купонясва, пише „Всеки ден”.

Интересното е, че приятеля й е плътно до нея. Двамата обичат да хайманосват и да се забавляват по заведенията. Симона Загорова изобщо не се притеснявала, че клиентите на заведенията ги гледали как се целуват и натискат пред очите на всички. На щерката на Глория не й дремело, че вече е публична личност и веднага ще плъзне клюката за нейното поведение.

Младата певица е като развързана, след като завърши средното музикално училище в столицата. За никого не е тайна, че една от най-тиражираните певици на „Пайнер” е доста властна натура и винаги е държала щерка си изключително строго. Тя дори й беше определила вечерен час, когато Симона още бе непълнолетна. Примата на чалгата винаги се е страхувала нейната единствена наследница да не кривне по правия път и не я оставяше да заживее собствения си живот. Но след като навърши пълнолетие, младата Симона окончателно е скъсала синджира и вече спокойно прави това, което й се иска.

Гаджето й обаче бил на същия акъл и вместо да я спира, двамата затъвали все повече и упорито тръгвали към тоталния си провал.

Симона Загорова се разхайти

Симона Загорова се разхайти

„Симона Загорова все пак трябва да се осъзнае и да спре навреме. Не само че има вероятност да се превърне в пиянде, но и ще се сбръчка и съсухри, ако непрекъснато кисне по кръчмите. Там няма да намери нищо хубаво, само може да се провали”, категорични са близки до младото момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар