Сладури: Венета Борисова и малък Бойко превзеха Борисовата градина! (подробности + СНИМКИ)

Сладури: Венета Борисова и малък Бойко превзеха Борисовата градина! (подробности + СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Дъщерята на Бойко Борисов изобщо не се притеснява да показва бебето си навън!

Щерката на Бойко Борисов – Венета Борисова сложи в малкото си джобче половината от така наречените „звезди“ и „Вип персони“. Докато последните си умират да го играят загадъчни и да крият лицата на отрочетата си от обществото и пресата, то Венета ги постави на място всичките.

Младата майка на първородното внуче на премиера Бойко Борисов не само редовно извежда малкия си син на разходка, но и изобщо не се притеснява да публикува снимките си с него. Любимото място за разходка на мама Венета и бебето сладур е Борисовата градина.

Бойко Борисов

Мама Венета и малък Бойко. Само дядо Бойко Борисов липсва в тази идилия

Там малчуганът с любопитство разглеждал растенията, цветята и дърветата и въпреки че е още бебок, показвал явна заинтригуваност от природата във всичките й форми. Противно на очакванията, Венета се движи съвсем свободно в парка и общува ежедневно с останалите майки, без да се налага около нея да щъкат дебели горили с патлаци в ръка.

„Евала на Бойко Борисов, че е създал и възпитал такава дъщеря! Венета можеше да си навири носа до небесата, както правят болшинството от селянките, изгрели за една нощ в медиите. Но тя е съвсем друго тесто – естествена, фина и винаги усмихната“, коментират очевидци, които са имали възможността да разменят няколко думи с родилката.

Единственият проблем на Венета Борисова, който те редовно споделяла пред новите си български приятелки в парка, е че не може да се справи с напълняването покрай бременността. Дамите редовно си обменяли диети и чудни илачи за вталяване, но явно е въпрос на време да се види ефекта от тях.

Малкият Бойко расте страшно бързо

Малкият Бойко расте страшно бързо

„Много мила жена е. Ако не знаехме, че е дъщерята на Бойко Борисов и не я бяхме виждали на снимки, никога нямаше да предположим, че не е просто един нормален човек от столицата“, категорични са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар