Обрат: Изповедта на Бориса хвърли в ступор Андрей Арнаудов! (не може да повярва на ушите си)

Обрат: Изповедта на Бориса хвърли в ступор Андрей Арнаудов! (не може да повярва на ушите си)
4.3 (86.67%) 3 votes

Бориса Тютюнджиева успя да шокира всички и особено бившия си Андрей Арнаудов с това разкритие!

От жегите ли, от какво ли, но красавицата Бориса Тютюнджиева изведнъж стана по-откровена от всякога. Тя направи своята изповед, която обаче хвърли в размисъл мнозина и най-вече бившият й любим Андрей Арнаудов.

Продуцентът и пръв приятел на Иван Христов изпадна в ступор като научи, че Бориса още го обича. Да, това призна самата тя в интервю и заяви, че това е причината да звъни ден през ден по телефона на Андрей.
Който бил и за момента си оставал най-голямата й любов.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов застина в ступор като научи, че бившата му Бориса още страда и вехне по него. Връзката им обаче приключи окончателно

Разкритието на Бориса Тютюнджиева потресе всички, защото към днешна дата тя има нов мъж до себе си, който я глези и угажда на всичките й капризи. Дали въпросният господин не е останал жестоко наранен от признанията й, това можем само да гадаем. Но определено едва ли би се почувствал поласкан.

Колкото до Андрей Арнаудов, той изживя своите моменти с Бориса, но реши, че вече е взел от нея всичко, което би могъл и затвори страницата. От доста време насам той дори не споменава красавицата в своите интервюта и медийни изяви, и упорито се оглежда за жената на живота си.

Бориса признава, че опосумът е най-голямата любов в живота й, поне досега

Бориса признава, че опосумът е най-голямата любов в живота й, поне досега

„Кой знае какво я е ухапало Бориса, че реши да направи този рязък завой към миналото и да започне да се обяснява в любов на Андрей. Ако се е скарала с настоящия си и си мисли, че така отново ще върне Арнаудов при себе си, не е познала. Той не гледа назад и не целува там, където вече веднъж е плюл“, коментират близки до обкръжението на продуцента.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар