Джена в несвяст: Виж как я нарече годеницата на Джино! (всичко за скандала + диамантения пръстен)

Джена в несвяст: Виж как я нарече годеницата на Джино! (всичко за скандала + диамантения пръстен)
4.7 (93.33%) 6 votes

Джино Бианкалана си намери жена, която никак не си поплюва, Джена е в шок!

Броени дни след уж пищната си сватба, която обаче беше определена от мнозина като селска, чалгаджийката Джена изпадна в несвяст. От обидата и унижението, които получи не от друга, а от настоящата годеница на Джино Бианкалана.

Да, Джино сам призна, че вече е официално сгоден за прелестната щатска манекенка Изабела Родес Лапшиш, която е лице на десетки световни марки като „Ферари“, „Адидас“, „Дукати“ и други.

Джена

Годеницата на Джино смаза Джена, хич не си поплюва

Джино и Изабела не само смятат да се венчаят скоро, но Бианкалана вече украси ръката й с прекрасен годежен пръстен с огромен диамант. Бижуто струва над 20 000 долара, а самият диамант е във формата на круша или сълза.

„Взех го с тази форма, защото докато берях душа в болницата, Изабела ми показа, че не е с мен от интерес или облаги. Тя буквално бдеше над леглото ми и най-накрая видях, че в този свят има жени, чиято любов може да бъде чиста и искрена като сълза“, разкри Джино Бианкалана.

Годеницата му обаче показа, че е не само всеотдайна и грижовна, но и с доста остър език. Тя отдавна била наясно с цялата сага и драма покрай връзката и годежа на Джино и Джена. А случилото се помежду им меко казано я отвращавало.

„Радвам се, че не са заедно и се радвам, че го срещнах. Джино е прекрасен мъж, който не заслужава меркантилни никаквици да се мотаят около него за капка богатство или слава. Не я знам тази Джена, но и не искам да я виждам. В неин интерес е“, заявила пред близки до Джино приятели годеницата му, а те се смеят, че е прозвучала така, сякаш като нищо ще оскубе перушината на певицата.

Ето го и уникалния годежен пръстен с диамант, за който Джена само може да си мечтае

Ето го и уникалния годежен пръстен с диамант, за който Джена само може да си мечтае

Сега остава да разберем и кога ще бъде чаканата сватба на Джино и Изабела. Той обаче отхвърли всички слухове, че ще се връща в България – не и докато не оздравее напълно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар