Илиана Раева в шок: Не иска да повярва какво сполетя дъщеря й! (шокиращи подробности)

Илиана Раева в шок: Не иска да повярва какво сполетя дъщеря й! (шокиращи подробности)
5 (100%) 5 votes

Илиана Раева място не може да си намери от притеснение и мъка!

Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева не е на себе си от страх и болка след това, което се случи с дъщеря й Виолета. Припомняме, че Виолета Сиракова е бременна и очаква първото си дете от годеника си Георги Коруджиев.

По-малката принцеса на фамилия Сиракови обаче не сполетяна от истински кошмар в най-деликатния период от живота си, своята бременност. Докато тя с трепет очаква детето си, медиите гръмнаха с новината, че бъдещият татко Георги Коруджиев й е слагал рога със златното момиче Цветелина Стоянова.

Илиана Раева

Илиана Раева не иска да повярва какво правят с дъщеря й Виолета

Точно тази „сага“ бе в основата на някои изкривени предположения, че Цвети Стоянова е искала да сложи край на живота си. Говори се, че Илиана Раева узнала за любовта на футболиста към състезателката й и направила чудо, за да прекрати връзката им от раз.

Всички тези слухове обаче се отразили страшно зле на Виолета Сиракова, която реално няма нищо общо с трагедията с Цвети Стоянова, нито с това какво точно се е случвало между нея и майка й Илиана Раева. Красивото момиче просто искало да прекара една нормална бременност до хората, които обича и най-вече до годеника си.

И ако самият Георги Коруджиев бил бесен от прочетеното и чутото по медиите, то Илиана Раева не била на себе си от яд и притеснение. Тя правила всичко по силите си, за да накара дъщеря си да не се доближава дори до подобни източници на информация и се заканила да се разправя по законов път с всеки, който дръзне да продължи да разпространява брутални лъжи за детето й.

„Каквото искат да говорят за нея, но да намесват и невинно момиче, при това бременно, на нищо не прилича. Срам и позор!“, коментират близки до известното семейство.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Илиана Раева в шок: Не иска да повярва какво сполетя дъщеря й! (шокиращи подробности)”

  1. ха, ха

    юли 06. 2016

    Като ходят анонимно и разпространяват гнусни коментари срещу Цвети в коментарите на статиите , така им се пада .
    „Който нож вади, от нож умира.“ – българска поговорка .
    Цвети си е хубавица , а Виолета не е нищо повече от богата кифла .

Добавете коментар