След години лъжа: Надя най-после спипа Коцето в изневяра! (вече няма мърдане – виж снимките)

След години лъжа: Надя най-после спипа Коцето в изневяра! (вече няма мърдане – виж снимките)
4.4 (87.5%) 8 votes

Коцето от години си живее така, както му душа иска, но този път го хванаха на тясно!

Певецът Коцето отдавна се слави като отявлен ценител на женската хубост, да си го кажем направо – женкар. Още в началото на кариерата си, докато беше сгоден за Райна, той не пропускаше да опраши де що женско мръдне покрай него.

Същата история продължи и по време на брака му с хубавото Наде, макар че след появата на децата си, Константин леко поразреди приключенията си. Този път обаче мърдане няма, тъй като Надя го спипа в брутална изневяра. И то не с коя да е, а с негова луда фенка.

Коцето

Коцето отдавна се движи по ръба, но този път изневярата му беше разкрита безспорно. Надето не е на себе си

Като казваме луда, наистина имаме предвид момиче, което демонстрира сериозни психични отклонения. Това е 29-годишната Десислава, по-известна като Десани, която от време оно ходи по петите на Коцето като куче.

Десислава не пропуска негово участие и ето, че упоритостта й дала резултат. Преди броени дни Коцето се напил като свиня в столично заведение, където разбира се, била и Десани. Опиянен от алкохола и от огромната й любов към него, Коцето започнал да натиска и опипва мацката пред очите на всички клиенти, а тя дори си свалила сутиена.

След това двамата завършили в хотелска стая, а на идния ден Десислава се скъсала да тръби какъв мощен звяр и омайник в леглото бил „нейният“ Константин. Разбира се, Коцето отрича всичко това до дупка, но Надя била повече от бясна.

Ето я и въпросната Десани, която най-сетне получи това, което искаше от певеца. Скъсал я от любов в хотела

Ето я и въпросната Десани, която най-сетне получи това, което искаше от певеца. Скъсал я от любов в хотела

Тя отдавна подозирала, че не е единствената жена, която мъжът й дарява с ласките си, но само чакала удобен момент и доказателства за прелюбодеянията му. Остава само да видим какво точно ще последва.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След години лъжа: Надя най-после спипа Коцето в изневяра! (вече няма мърдане – виж снимките)”

  1. М да

    юли 07. 2016

    Тази Десани винаги е по петите му и в скута му ,но си е истина за неговото отношение _не тя той има деца у жена ,лигльо ,женкар ,лъжец ,адвам се за Райна

Добавете коментар