Сашка Васева яко го закъса: Защо тръгна по психолози? (Още за проблемите й)

Сашка Васева яко го закъса: Защо тръгна по психолози? (Още за проблемите й)
5 (100%) 3 votes

Сашка Васева хукна по психолози

Сашка Васева не успява да се оправи с душевната си драма. Ексцентричната в миналото ни певица не успя да пребори мъката си по смъртта на майка си. Родителкатa й почина наскоро и затова още не успява да преодолее личната си драма. Нейната майка била на легло от няколко години, но въпреки това смъртта й бе истински шок за дупнишката мадона.

Сашка Васева винаги е признавала, че е особено привързана към нея. Двете били като сестри и всяка една тегоба ли несполука в живота си певицата споделяла с майка си Сийка.

„След смъртта на майка си не се чувствам никак добре. Сякаш светът се срути върху мен. Не мога да се примиря с това, че вече я няма, че повече няма да я видя, липсва ми усмивката й, нейните очи, да ме стопли с думите си”, разказвала през сълзи сломената Сашка.

Тя се чувствала между небето и земята и не знаела какво да предприеме. В един момент Васева решила да намери професионална душеприказчица във виртуалното пространство, пише „Всеки ден”.

Но в един момент разбрала, че не може пред случаен човек да разголи душата си и да сподели най-голямата болка в живота си. Тя се притеснявала , че всяка една тайна, която тя сподели с нея може да се използва против нея и да бъде разпространена там, където не желае.

Блондинката от Дупница не искала тайни, които била погребала дълбоко в сърцето си да попаднат в нечистоплътни хора и заради тях да се гаврят с нея.
Познати й препоръчали да се довери на гуруто в това отношение психоложката Ани Владимирова.

Още първият път, когато я посетила, поп фолк легендата останала крайно доволна.

Сашка Васева не може да преодолее болката по майка си

Сашка Васева не може да преодолее болката по майка си

Само след няколко сеанса Сашка Васева почувствала невероятно душевно равновесие и катарзис, и била категорична, че наистина е уцелила джакпота с избора, да се довери на Владимирова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар