Повече от нагло! Наистина ли Маргарита Бербатова прави това?

Повече от нагло! Наистина ли Маргарита Бербатова прави това?
4.8 (95%) 4 votes

Маргарита Бербатова съвсем го е ударила на купони

Маргарита Бербатова не спира да се глези. Майката на футболната легенда Митко Бербатов постоянно е по тузарски екскурзии. След скорошния си развод със съпруга си Иван сексапилната дама е като отвързана, твърдят близки до обкръжението й.

Два пъти вече блондинката, от началото на годината, е отскачала на почивка в Гърция. Цели три пъти е отмаряла и в любимата си дестинация Италия. Маргарита Бербатова междувременно се е запалила и по нова страст – фотографията. Майката на Бербо не само се хвали с това къде отмаря, но и не спира да качва снимки в социалната мрежа, за да видят всички какви красоти посещава, и как само се глези с отбрани ястия, и питиета.Родителката на футболната звезда винаги е била скандална. Преди известно време се завихри скандал, където бе неговия епицентър, заради което бе изхвърлена от работа.

Според слуховете, като главна сестра в МБАЛ-Благоевград, въртяла тайна любов с шефа на здравното заведение. След като е свален от поста и нейното място изстива. Имаше драма и около нейния по-голям син Асен, който на няколко пъти бе залавян с наркотици, пише HotArena.
Маргарита Бербатова е предизвиквала обществения интерес и заради начина си на живот. Тя винаги е била стилна, супер добре облечена и със страхотна визия, заради пластичните интервенции и скъпата козметика, която си е позволява. Но със заплатата, която е получавала и начина си на живот винаги е провокирала човешкото любопитство и злоба.

„Митко в момента е човека, който помага на всички. Преди време беше обратното. Ние с баща му сме ги гледали тези деца и сме се лишавали от много неща. Затова сега е естествено той да ни помага, за да се чувстваме щастливи. Самият той иска да е така”, с тези думи често Маргото е затваряла устата на клюкарите. След като изхвърча от болницата, тя започва работа в център за възрастни хора с увреждания.

Но заплатата й определено не би й дала тази възможност, за да си позволи пътувания в чужбина толкова пъти в годината. Според слуховете Димитър Бербатов й давал по седем бона, за да живее добре. Макар че майка му се е оплаквала, че сина им спрял кранчето заради щуротиите на брат му. Пък и залитанията й по млади мъже му дошло в повече, въртеше се упоритата клюка.

Маргарита Бербатова не спира да щурее

Маргарита Бербатова не спира да щурее

„Маргарита Бербатова ни проглуши ушите, че не иска да живее на гърба на сина си Митко. Това обаче не е истина, защото той й дава достатъчно пари, за да се чувства бял човек и да разполага нашироко. Все пак е повече от нагло да не признава това. А и как иначе ще пътува постоянно по чужбина, и ще купонясва с младоци по луксозните заведения”, не спират да я одумват нейните съграждани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар