Възхитителна истина: Симона Загорова надви Глория!

Възхитителна истина: Симона Загорова надви Глория!
5 (100%) 4 votes

Симона Загорова прилича много на попфолк примата, но не съвсем!

Студентката по джаз и поп Симона Загорова се оказа доста добре възпитана от своята майка. Това е всеобщото мнение в Би Ти Ви, където двете с Глория гостуваха тази сутрин. Мони досега не е имала голям досег с журналистите и когато те видели непринуденото ѝ поведение, останали възхитени, научи Kliuki.bg.

Най-голямо впечатление направило чувството за хумор на девойката, което всъщност се оказва голямата разлика с майка ѝ. Въпреки че е сред най-харесваните българки, Глория никога не се е славила със забавната си страна, докато Мони непрестанно разчупвала атмосферата зад кадър с шеги.

Другото нещо, по което Симона Загорова е надвила майка си, е визията. Макар двете да си приличат твърде много, 19-годишната студентка очарова мнозина с дългите си крака и свежа усмивка. Младата певица е обвързана от 3 години, но със сигурност ухажори не ѝ липсват.

В същото време годинките на Глория вече не могат да се скрият. Наскоро тя чукна 43 и въпреки че все още хваща окото, по никакъв начин не можем да твърдим, че може да се мери с дъщеря си, която вече е истинска жена.

Един от най-впечатлените от Симона бил водещият Сашо Кадиев, който очаквал срещу него да застане разглезена и надменна щерка, а видял скромно момиче. Синът на Катето Евро дори се зарекъл, че пак ще покани Мони след време, като този път ще бъде самостоятелен гост.

Сашо и Симона може скоро да станат и колеги, тъй като девойката има желание да бъде не само певица, а и актриса. Самата тя призна, че има намерение скоро да запише още една специалност и тя ще бъде „Актьорско майсторство“.

Оставяме ви в компанията на няколко снимки на Симона и Глория, на които се вижда тяхната голяма прилика!

Двете си приличат по визия, но не съвсем по поведение

Двете си приличат по визия, но не съвсем по поведение

Симона Загорова и Глория с водещите на "Преди обед"

Симона Загорова и Глория с водещите на „Преди обед“

Те очароваха Би Ти Ви

Те очароваха Би Ти Ви


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар