Разкош: Виж с какъв луксозен имот край морето се сдоби Кичка Бодурова! (разказа играта на Ритон)

Разкош: Виж с какъв луксозен имот край морето се сдоби Кичка Бодурова! (разказа играта на Ритон)
4.5 (90%) 6 votes

Ритон и компания може да плюят Кичка Бодурова, но тя продължава да ги бие по точки!

Докато Катя и Здравко от Ритон за пореден път се събраха с уж големите си приятели Моника Валериева, Светлана Василева и Деян Топалски, и за пореден път се опитаха да се подиграят с Кичка Бодурова, то последната „невинно“ им разказа играта.

Защото оплюваната и омаловажаваната от тях певица от няколко дни се шири като кралица в тузарски и разкошен имот на родното Черноморие. Да, новината, че Кичка Бодурова продава огромната си къща в столичния квартал „Симеоново“ се оказа напълно вярна.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова е щастлива собственичка на уникална красота край морето

Но за сметка на това, естрадната легенда вече е горда притежателка на завиден и супер скъп имот на морето. Кичка Бодурова все още не иска да повдига въпроса за сумата, която е пръснала за тази прелест, но според запознати, цената може да легне по джоба на твърде малко нейни колеги.

Къщата на Кичка Бодурова се намира непосредствено до плажа, на тихо и закътано място, без много набези на плажуващи и околни заведения. Тя била на два етажа, с огромен двор и разбира се, басейн в него. Всичко било обзаведено с изключителен вкус и стил като Кичето се доверила за това на едни от най-известните родни дизайнери по вътрешно оформление.

„Е, какво стана сега?! Докато Катя и Здравко не спират да я плюят и да се излагат. Че отгоре на всичко надъхват против нея и останалите от Къщата, Кичка Бодурова си върви по живота, гледа си кефа и щастието, и изобщо не й пука. Видя се вече кой има ресурсите и късмета да си го позволи и кой само гледа и лае отстрани“, смеят се близки до обкръжението на Кичка Бодурова.

Повечето от времето си певицата продължава да прекарва в палата си в Лас Вегас, но в морския имот се влюбила и се зарекла, че смята да прекарва тук всяко лято заедно със семейството си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разкош: Виж с какъв луксозен имот край морето се сдоби Кичка Бодурова! (разказа играта на Ритон)”

  1. зина

    юли 07. 2016

    За какво да и се радваме на тая дърта скучибра ,затова че плюе по Родината си ли ?Тя не разбра ли,. че е нежелана тук заради високомерието и негативното отношение към българите..Все за нещо някой друг и е виновен ,а тя не признава за провалите си в живота.,включително и във възпитанието на разхайтената си дъщеря.Но крушата никога не пада по-далеч от дървото.

Добавете коментар