Чудото се случи! Цвети Стоянова проговори и разплака всички с думите си (Вижте какво каза)

Чудото се случи! Цвети Стоянова проговори и разплака всички с думите си (Вижте какво каза)
3.7 (74%) 10 votes

Още едно чудо се случи с Цвети Стоянова – тя каза първите си думи, които са малко, но с голямо значение.

Вчера Цвети Стоянова е промълвила първите си думи след опита за самоубийство през брат си Найден. Тя му е прошепнала „Май направих голяма глупост“, а той е останал с отворена уста, защото е разбрал, че сестра му вече осъзнава какво се е преживяла и видимо съжалява за постъпката си, научи kliuki.bg.

Цвети Стоянова каза първите си думи след инцидента

Цвети Стоянова каза първите си думи след инцидента

За да се избегнат тежките последствия по психиката си, с гимнастичката ще работи психолог, който ще се постарае да разбере и истинската причина за това, което стори. В момента неотлъчно до леглото й има някой неин близък – или баща й, или баба й, или брат й. Всеки път, щом отидат при нея, те се радват на напредъка й. Цвети Стоянова вече отваря очи си и държи близките си за ръка, щом й отидат на свиждане, а от скоро промълвява и някоя дума.

Все пак през повечето време тя е сама, защото спи, а и лекарите не позволяват да има дълго хора при нея, за да не се напряга физически и психически. Баща й Йордан Стоянов лаконично споделя, че Цвети се подобрява, но предпочита да не дава повече подробности за състоянието й, докато се намира в болницата. А нейният престой ще продължи поне още месец, а вероятно и по-дълго, пише hotarena.net.

Тепърва гимнастичката вероятно ще претърпи още една, трета операция – на шиен прешлен. Лекарите не желаят да се ангажират с конкретни прогнози за периода на възстановяване, но поясняват, че след подобни травми, той е доста дълъг. Всички са категорични, че за Цвети Стоянова се полагат възможно най-добрите грижи, а тяхната единствена задача в момента е да се молят и да вярват, че силата, която гимнастичката притежава, ще й помогне да премине над пропастта с възможно най-малко последствия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Чудото се случи! Цвети Стоянова проговори и разплака всички с думите си (Вижте какво каза)”

  1. зина

    юли 08. 2016

    Успешно възстановяване миличка ,обичаме те!!!!!!!!!

Добавете коментар