Майки на Деси Слава си падна по Дара на Ива Екимова!

2

Синът на Деси Слава вече се оглежда за гадже!

„Черешката на тортата“ се оказа повод на Майки да мисли за момичета. След като младежът се запознал с Дара, той останал очарован и поискал да продължи контакта си с нея. Засега щерката на Ива Екимова не била дала зелена светлина на известния син, но той бил от онези момчета, които не се отказвали лесно, научи Kliuki.bg.

Майки на Деси Слава харесва Дара на Ива Екимова, но дали ще я плени?
Майки на Деси Слава харесва Дара на Ива Екимова, но дали ще я плени?

Прави впечатление, че дъщерята на покойния Дими вече се поддържа като жена. Тя се появява в ефир с оскубани вежди и с лек грим. Макар да е само на 14 г., Дара показва и поведение на по-зряла дама. Тя се държи като по-голяма и именно това се харесало на връстника ѝ Майки, който харесвал по принцип какички.

Майките на двете деца – Деси Слави и Ива Екимова, не са близки и се движат в различни кръгове, но и двете харесвали детето на другата. Пиарката имала желание щерка ѝ един ден да се обвърже с младеж с благ и общителен характер, какъвто е Майки. Прави впечатление, че момчето е доста отворено в поведението си, но без натрапчиво чувство и наглост. Дара пък се държи като малка дама – сдържана и взискателна.

Припомняме, че преди месеци Деси призна, че смята за своя грешка своеволията, които е позволявала на сина си. Певицата дори си позволи да изкаже съжалението си от това, че е разглезила Майки. Това обаче до момента изобщо не се забелязва в „Черешката на тортата“, което подсказва, че може би тийнейджърът иска да се хареса на определено момиче от предаването.

Ива Екимова пък е на обратния полюс. Твърди се, че блондинката е изключително строга майка и дори се опитвала да се меси в приятелствата на Дара. Дали ще го направи и за гаджетата ѝ, предстои да разберем.


2 коментара
  1. ОЛЯ казва

    Тая Дара е същата лигла като майка си.Мисли си ,че целия свят е неин но греши ,защото липсва домашното възпитание.Глупаво и противно същество,то се видя как надменно се държеше с другите, а най -малкия беше номер 1 изби рибата отвсякъде да е жив и здрав.Другите момиченца бяха кротки ,възпитани и добронамерени

  2. Ели казва

    Да не би пък да съм гледала друго предаване?! Каква дама, какви пет лева. Невъзпитано, нагло и предвзето момиче. Малка лигла със съзнанието, че е много над всички други. Продукт на болните майчини амбиции.
    Изобщо беше жалка и грозна гледка, пародия на елит. До който Дара и майка и никога няма да се приближат, защото се движат с бързи темпове точно в обратна посока.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.