Рени: Това, което синовете ми изживяват в момента, не е лесно!

Рени: Това, което синовете ми изживяват в момента, не е лесно!
5 (100%) 2 votes

Рени се завърна, но с това нещата все още не са станали по-лесни за нея!

Певицата Рени отново устройва живота си в България, което всъщност може би нямаше да е така трудно, ако не беше майка на две деца. За синовете ѝ в момента е най-тежко, призна самата фолк дива. Цели 4 години те прекараха в Израел и макар родителите им да са поддържали българския им език, имало още много какво да се желае в познанията им, научи Kliuki.bg.

Рени отново е на родна почва и твори усилено, за да стане пак тази, която беше!

Рени отново е на родна почва и твори усилено, за да стане пак тази, която беше!

„В момента и двамата учат усилено български. Големият е изкарал само първи клас тук, а малкият изобщо не е бил ученик в България. Справят се добре, макар да не им е никак лесно, от есента започват тук.“ – сподели Рени пред Петя Дикова.

Борис сега трябва да влезе в седми клас, а Аспарух във втори. Двете деца донякъде имат провалена лятна ваканция, тъй като усилено ходят на уроци по родния си език, вместо да си почиват като връстниците си. Преди известно време обаче майка им сподели, че и двамата имали голямо желание да се върнат в България, където се чувствали по-добре, макар да не си спомняли много от родината си.

Що се отнася до Рени, тя е решила да се върне в страната си главно заради разпадането на брака ѝ, който продължи доста дълго. Говори се, че изневяра е причината двамата да се разделят. Все пак бизнесменът ще остане в живота на синовете си, както е и редно.

Рени благодари още веднъж на своята колежка и много близка приятелка Есил Дюран, която ѝ е помогнала с връщането ѝ на българската сцена. Изпълнителката на култовата „Плакала съм“ вече е записала цели 4 нови песни и чака те да станат хитове. Времето ще покаже дали Рени ще успее да пробие в България отново.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар